Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Wild Turkey van Netent is een grappige gokkast die je meeneemt naar een Indiaanse kalkoenen stam. Klinkt zo al behoorlijk humoristisch toch? Perfect voor een leuk avondje spelen. Met de bekende Wilds, Stacked Wilds en Free Spins zouden er voldoende winkansen gecreëerd moeten worden. Eens kijken of dat ook echt het geval is!

Het thema van gokkast Wild Turkey

Zoals hierboven al gezegd speelt deze gokkast zich af in een Indianen stam. De Indianen zien er alleen net iets anders uit omdat het geen mensen zijn maar kalkoenen. Op de rollen kom je naast de standaard tien tot en met Aas symbolen verschillende stamleden tegen zoals een opper kalkoen en een medicijnen kalkoen. Op de achtergrond zie je de hutjes waarin ze wonen en hoor je passende Indiaanse klanken.

Spelfuncties gokkast Wild Turkey

De Wild Turkey speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 20 vaste wedlijnen. De muntwaarden en het inzetniveau zijn instelbaar en winnende wedlijnen worden gevormd door 3 of meer van dezelfde symbolen, van uiterst links naar rechts. Natuurlijk word je een handje geholpen door de speciale features welke in dit geval Wild symbolen, Stacked Wilds en Free spins zijn. Vooral de Stacked Wilds kunnen voor mooie winkansen en winsten zorgen. De maximale winst van 800.000 munten met een waarde van € 400.000 zegt eigenlijk al wel genoeg!

De bediening van gokkast Wild Turkey

Bij de Wild Turkey gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en maar liefst 10 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per wedlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. De 20 wedlijnen waarmee gespeeld wordt staan vast waardoor de minimum inzet € 0,20 is en de maximum inzet € 100. Hieronder vind je de berekening voor de minimum inzet en de maximum inzet waarmee je kan spelen.

Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 wedlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,20

Maximum inzet: inzetniveau 10 x 20 wedlijnen x muntwaarde € 0,50 = € 100

Winnende combinaties moeten beginnen op de uiterst linker rol en opeenvolgend naar rechts lopen. De hoogste winst per actieve wedlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere wedlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld.

Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Ook kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen als grafische kwaliteit en geluidseffecten.

Conclusie Wild Turkey gokkast recensie

De Wild Turkey gokkast is een leuke gokkast die niet alleen door het thema maar ook door de winkansen alleen maar voor een goed humeur kan zorgen.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus