Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Wild Thing heeft een basisspel een een vervolgspel welke beide op dezelfde rollen worden gespeeld

Gokkast Wild Thing

De Wild Thing gokkast heeft een basisspel en een vervolgspel die allebei op dezelfde rollen worden gespeeld maar met andere inzetmogelijkheden. Bij het basisspel speel je met een inzet van 1 credit per speelronde en dit is gelijk aan 10 eurocent. Als je het basisspel speelt dan is er 1 actieve winlijn. Deze is te zien door het dunne lijntje welke over de middelste symbolen van de drie rollen loopt. De prijzen die er te winnen zijn tijdens het basisspel zie je op het winschema naast de drie rollen. De symbolen moeten voor een prijs op de middelste winlijn te zien zijn van uiterst links naar rechts.

Bij de gokkast Wild Thing is er ook een automatische Hold functie aanwezig. Dit houdt in dat de rollen met een gunstige positie voor de volgende ronde worden vast gehouden. Dit kun je, als je dat wilt, ongedaan maken door op de knop Reset te klikken waarna de rollen weer worden vrijgegeven. Als je zelf een rol of meerdere rollen wilt vast houden voor de volgende ronde dan kan dat ook. Dit doe je door op de Hold knop onder de rol van je keuze te klikken.

De prijzen die je hebt gewonnen in het basisspel kun je met de gamble functie verdubbelen tot 200 credits. Dit doe je door Kop of Munt te kiezen en als je goed kiest dan verdubbel je je prijs, kies je verkeerd dan verlies je de gewonnen punten. Je kunt er ook voor kiezen om je gewonnen credits te innen, dit doe je door op de knop Collect te klikken. Als je credits naar het vervolgspel wilt verplaatsen kun je daarvoor de knop Save gebruiken.

Gokkast Wild Thing Vervolgspel

Het vervolgspel van de gokkast Wild Thing is te spelen met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai en dit kun je selecteren door op de knop Choose Bet te klikken. De prijzen met de verschillende inzetten zijn terug te zien op het speciale prijzenschema welke je boven de rollen op de gokkast ziet. Bij het vervolgspel zijn er altijd, ongeacht de inzet, 5 winlijnen actief. Als er wordt gespeeld met een inzet van 10 credits is het Wild Thing symbool op de tweede rol Wild. Dit kun je als een Joker zien welke voor elk ander symbool gebruikt kan worden om een winnende combinatie te completeren. Bij een inzet van 20 credits is het Wild Thing symbool ook op de eerste en de derde rol een Joker en bij een inzet van 40 credits per draai is het Wild Thing symbool op alle rollen Wild en mag als Joker worden gebruikt.

De credits die je bij het vervolgspel hebt gewonnen kun je verplaatsen naar de creditmeter van het basisspel door op de knop Take Highest Meter te klikken. De potten van het vervolgspel worden dan 1 voor 1 geleegd naar het basisspel.

Gokkast Wild Thing Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Plaatst gewonnen credits naar het vervolgspel
TAIL – Gebruik je bij het gamble spel voor Tail
Head – Gebruik je bij het gamble spel voor head
CHOOSE BET – Bepaalt de inzet voor het vervolgspel en start eht vervolgspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende ronde
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen credits naar creditmeter basissspel/Reset de automatische Hold Functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus