Wild Rockets

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Wild Rockets

Wild Rockets van Netent is een leuke gokkast met super veel winkansen door de speciale speleigenschappen. Deze gokkast is anders dan wat we gewend zijn van Netent. Meestal komen we 5 rollen en 3 rijen tegen maar deze keer zijn er verschillende rijen. Rol 1 bestaat uit drie symbolen, rol 2 uit vier symbolen en rol nummer 3 heeft vijf symbolen. Daarna loopt het aantal symbolen weer af: rol 4 heeft vier symbolen en rol 5 heeft er drie. Ook zijn er niet echt winlijnen maar wordt er hier gesproken van 720 winmanieren. Deze winmanieren kunnen zorgen voor een winst van maximaal 480.000 munten. Bovenstaande maakt ons in ieder geval nieuwsgierig genoeg om het spel eens beter te bekijken en uit te proberen!

Het thema van Wild Rockets

Het thema van deze speelautomaat is vuurwerk, vuurwerk en vuurwerk. Het speelt zich dan ook af in een pakhuis waar het vuurwerk opgeslagen is. Links en rechts zie je twee personen die er met hun rotjes en vuurpijlen in de handen uitzien alsof ze wel houden van een aantal flinke vuurwerk klappers. Naast de standaard symbolen staan ook diverse soorten vuurwerk op de rollen en hoor je af en toe een vuurpijl langs je oren suizen.

Spelfuncties gokkast Wild Rockets

De Wild rockets speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen en 3x4x5x4x3 rijen. De winlijnen zijn niet zozeer winlijnen maar winmanieren en dit zijn er maar liefst 720! Naast de wild symbolen en free spin scatters heeft dit spel ook de mooie 'win heen en weer' functie waarbij de winnende lijnen zowel van links naars rechts als rechts naar links lopen.

De bediening van gokkast Wild Rockets

Bij de Wild Rockets gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 4 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. De 720 winmanieren in dit spel staan vast en hier speel je dus elke ronde standaard mee. De minimum inzet bij deze gokkast is €0,50 en de maximum inzet is €100 In het winplan vind je onder andere de winnende combinaties terug en de uitkeringen die hierbij horen. Erg handig aangezien dit spel zo anders is en zoveel verschillende manieren heeft om te winnen. Je vindt het winplan onder de knop 'Prijzentabel', welke je terugvindt onder de meester linker rol in je speelscherm. Winnende combinaties mogen in dit spel van de meest linker rol opeenvolgend naar rechts lopen en van rechts opeenvolgend naar links. Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Je kunt hier onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Wild Rockets gokkast recensie

Deze gokkast is zeker geschikt als je van gokkasten houdt die anders zijn dan de meest voorkomende gokkasten. Wild Rockets staat bol van de winkansen door zijn 720 verschillende winmanieren. Daarnaast is de maximum winst van 480.000 munten ook nog een extra reden om dit spel zeker eens uit te proberen.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus