Wild Mystery

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Wild Mystery heeft een basisspel en een bovenspel en een speciaal spaarsysteem voor het sparen van Jokers

Gokkast Wild Mystery Basisspel

Bij de gokkast Wild Mystery begin je standaard met het basisspel. Dit wordt gespeeld op de onderste rollen met 1 winlijn. De winlijn is te zien door het lijntje wat over de middelste symbolen loopt op de rollen. De inzet bij het basisspel is 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. De prijzen die je kunt winnen moeten van links naar rechts op de winlijn lopen met uitzondering van het vraagteken. Het vraagteken geeft bij een kriskras positie prijzen. Onder de rollen van het basisspel zie je een schema met de prijzen die er te winnen zijn in het basisspel.

Bijzonder is het spaarsysteem voor de Joker symbolen. Wanneer je op de spaarbank 6 joker symbolen hebt gespaard dan mag je een rol kiezen waarop je de Joker actief maakt. Deze is dan een wild symbool en mag elk ander symbool vervangen om een winnende combinatie te maken. Wanneer deze is gebruikt voor een winnende combinatie dan wordt deze weer inactief op de betreffende rol.

Gewonnen credits kun je innen naar je creditmeter door op de Collect meter te klikken of overzetten naar de Supermeter van het bovenspel door op Start/Save te klikken. Je kunt er ook voor kiezen om je gewonnen prijs nog eens te verdubbelen. Dit kun je doen door middel van het Gamble spel Head Tail. Hierbij moet je voorspellen wat er zal vallen, head of tail. Bij de goede gok verdubbel je je prijs, bij een foute gok verlies je de gewonnen punten.

Bij de Wild Mystery gokkast is er een automatische Holdfunctie ingebouwd. Hierdoor worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden voor de volgende ronde. Je kunt ze vrij maken door op Reset te klikken. Het is ook mogelijk om zelf een rol vast te zetten voor een volgende speelronde. Dit doe je door op Hold onder de rol van je keuze te klikken.

Gokkast Wild Mystery Bovenspel

Je kunt het bovenspel gaan spelen als je 4 of meer punten op de Supermeter hebt. Je kunt dan inzetten met 4 credits per draai. Als je 20 punten op de Supermeter hebt dan kun je inzetten met 20 punten per draai. Bij een inzet van 4 credits geeft elke combinatie van drie dezelfde symbolen op de drie rollen kriskras een prijs. Bij inzet van 20 credits zijn bovendien alle Jokers wild en mogen dan voor elk ander symbool tellen. Is er een joker te zien die geen winnende combinatie kan vormen dan geeft deze joker een mystery prijs.

Gokkast Wild Mystery Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of het bovenspel/Verplaatst gewonnen punten naar de Supermeter van het bovenspel
TAIL – Kies je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Kies je bij het Gamble spel voor Head
SELECT GAME – Selecteert het spel van je keuze
HOLD – Houdt automatisch de rollen met een potentiële winkans vast voor de volgende ronde
COLLECT/RESET – Plaatst gewonnen punten over naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische holdfunctie.
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus