Wheel of Fortune

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Wheel of Fortune

De mooie fruitmachine Wheel of Fortune is en spel waarbij je het basisspel en het vervolgspel op dezelfde rollen speelt. Deze gokkast is een totaal andere gokkast dan de klassieke gokkasten. Bij de Wheel of Fortune wordt het Rad van Fortuin geactiveerd bij drie speciale symbolen.

Gokkast Wheel of Fortune basisspel en vervolgspel

Bij de fruitautomaat Wheel of Fortune is er geen gamble functie en zijn er geen Hold functies. Deze mooie gokkast heeft een totaal ander concept. Je kunt bij dit spel inzetten met 1 tot 40 punten per draai. Het spel wordt gespeeld op de drie zichtbare rollen met 1 winlijn, deze is zichtbaar over de middelste drie symbolen. Onder de rollen zie je het schema met de winnende combinaties en bijbehorende prijzen. Alle winnende combinaties tellen ook kris kras.

Bij het verkrijgen van drie symbolen van het Rad van Fortuin wordt het speciale Wheel geactiveerd. Hierbij maak je kans op grote winsten doordat je prijzen tot wel 100 keer kunnen worden vermenigvuldigd.

Gokkast Wheel of Fortune Uitleg bediening

START - activeert een draai in het spel
BET + - verhoogd de inzet waar je mee wilt gaan spelen
BET - - verlaagd de inzet waar je mee wilt gaan spelen
COLLECT - zet je gewonnen punten op de credit meter
AUTOPLAY - laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes draaien zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus