Viking’s Treasure

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Viking`s Treasure

Vikingen zijn vooral bekend als Scandinavische plunderaars en krijgers die omstreeks de 8ste tot de 12e eeuw opereerden in Europa en omgeving. Dit is echter niet helemaal juist. Sommigen van hen waren namelijk ook ontdekkingsreizigers, kolonisten, handelaars en scheepsbouwers. Ze waren vergevorderd in de zeevaarttechnieken en daarom wisten ze als eerste voet te zetten in Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Centraal Azië, nog voordat de landen in deze gebieden gekoloniseerd werden.

Dankzij de Vikingen kregen de landen in Scandinavië veel invloeden uit andere culturen. Ze maakten kennis met verschillende godsdiensten en maakten zich uiteindelijk het Christendom eigen. Dit leidde geleidelijk aan tot een meer gestructureerde samenleving en het uitsterven van het Vikingentijdperk.

Tegenwoordig is het beeld van Vikingen erg geromantiseerd, vooral om het fenomeen bruikbaar te maken voor stripverhalen, films en videospellen. Ze kunnen nu zelfs als helden neergezet worden. En wie wil er nou geen held zijn? NetEnt speelt hier met Viking`s Treasure goed op in.

Het thema van gokkast Viking`s Treasure

NetEnt speelt met deze gokkast in op de ontdekkingsreiziger in de speler. Ondanks het feit dat er geen terrein meer te ontdekken valt, is er voor iedereen wel iets te ontdekken. Met het geluid en de animatie, welke de donkere, mystieke opwinding van de veroverende Scandinaviërs goed overbrengt poogt NetEnt je via dit spel op ontdekkingsreis te sturen.

Spelfuncties gokkast Viking`s Treasure

De naam Viking`s Treasure (Schat van de Vikingen) duidt erop dat er een schat te halen valt in deze gokkast.

Op Viking`s Treasure kun je spelen met 1 winlijn t/m maximaal 15 winlijnen. De lijnen lopen niet altijd recht, maar zodra je over het betreffende getal in de linker- of rechterkolom rolt met je muis, zie je hoe de betreffende lijn loopt. Als je wilt weten hoe alle lijnen lopen waar je op inzet, zul je het betreffende getal moeten aanklikken. Indien je op 10 lijnen wilt wedden, druk je op de 10 in de linkerkolom. Alle betreffende getallen lichten dan op en de lijnen worden zichtbaar.

De bedragen waarmee je kunt inzetten lopen van €0.30 tot €37.50. Je kunt zelf de muntwaarde (coin value) aanpassen van €0.02 naar €0.50. Daarnaast zijn er 5 wedniveaus (bet levels). Het bedrag dat je inzet wordt steeds vermenigvuldigd met jouw gekozen wedniveau. Voordat dit gebeurt, wordt het bedrag dat je inzet ook nog vermenigvuldigd met het aantal lijnen waarop je wilt wedden. Om een voorbeeld te geven, als je op 4 lijnen €0.10 inzet op wedniveau 2 dan kost de weddenschap €0.80 (4*0.10=0.40 0.40*2=0.80).

De bediening van gokkast Viking`s Treasure

De gokkast heeft een aantal verschillende knoppen die ik hieronder zal toelichten:

  • Getallen linker- en rechterkolom – Hiermee kun je het aantal wedlijnen kiezen en de lijnen bekijken.
  • Bet level – met deze knop kan het wedniveau dat eerder genoemd werd aangepast worden.
  • Bet lines – met deze knop kan ook het aantal winlijnen gekozen en bekeken worden.
  • Max bet – kies direct voor de maximale weddenschap met deze knop. Let er wel op dat de maximale weddenschap afhangt van de gekozen muntwaarde. Dit is dus niet altijd hetzelfde.
  • Coin value – Met deze knop kan de eerder besproken muntwaarde aangepast worden.
  • Ronde knop in het midden – Dit is de startknop. Door het indrukken van deze knop wordt het spel gestart. Dit kan niet ongedaan gemaakt worden.
  • Paytable – Als je op deze knop drukt, opent er een nieuw scherm waarop uitgelegd wanneer en hoeveel geld er gewonnen kan worden.
  • Auto – Linksonder zie je een klein knopje waarop `auto`staat, hier kun je de waarde en hoeveelheid invoeren voor de automatisch te spelen spellen.

Conclusie Viking`s Treasure gokkast recensie

Ondanks dat het Vikingentijdperk al geruime tijd voorbij is, is het nog steeds een actueel onderwerp in de entertainmentwereld. Een gratis gokkast met dit onderwerp is dus een logische keuze.

Het RTP-percentage van 95.9 ligt op het gemiddelde, dus er vallen genoeg prijzen te behalen.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het Vikingentijdperk of gewoon de ontdekker in zichzelf wil losmaken, is deze gokkast dus een aanrader!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus