Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast View a Win is een gokkast met een basisspel en een bovenspel welke op dezelfde vier rollen worden gespeeld

Gokkast View a Win Basisspel

Het basisspel van de fruitmachine View a Win wordt gespeeld op de vier rollen met 1 winlijn. Deze winlijn loopt over de middelste vier symbolen van de rollen. Er wordt ingezet met 1 credit per draai en dat is gelijk aan 10 eurocent. Onder de rollen staat het prijzenschema afgebeeld van de prijzen die er te winnen zijn in het basisspel. De combinaties zoals afgebeeld op het prijzenschema moeten voor het winnen van een prijs op de actieve winlijn in beeld verschijnen.

Deze gokkast heeft een automatische Holdfunctie voor de tweede en derde rol. Dit betekent dat gunstige posities op de 2e en 3e rol worden vastgehouden tot de volgende draai. Als je dit niet wilt kun je de rollen vrij maken door op de knop Reset te klikken. Als speler kun je er ook voor kiezen om een bepaalde rol vast te houden. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast View a Win Bovenspel

Het bovenspel van deze gokkast is ook te spelen zonder het basisspel te hoeven spelen. Met de Choose game knop kan het bovenspel worden gestart en met deze knop bepaal je ook de inzet waar je het bovenspel mee wilt gaan spelen. De inzet per draai war je het bovenspel mee speelt is 5 of 10 credits. Bij inzet van 5 credits zijn er 5 winlijnen actief en bij inzet van 10 credits zijn er 10 winlijnen actief. De prijzen die er te winnen zijn bij het bovenspel staan vermeld op het prijzen schema boven de rollen.

Heel speciaal bij de gokkast View a Win is het feit dat je kunt zien wat de eerstvolgende prijs wordt. Als de rollen gaan draaien dan knippert de prijs die er gewonnen gaat worden. Bij een maximale inzet kunnen de prijzen oplopen tot 400 credits per speelronde.

Om de potten met gewonnen credits uit het bovenspel te legen naar de creditmeter van het basisspel klik je op Select Pot. Vervolgens klik je op Take Win en dan worden de credits naar het basisspel verplaatst.

Gokkast View a Win Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of het bovenspel/Plaatst gewonnen credits naar het bovenspel
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet voor het bovenspel en start het bovenspel
RESET/TAKE WIN – Reset de automatische Hold functie/Verplaatst gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast tot de volgende draai
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit kan worden onderbroken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus