Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Victorious

De Victorious gokkast neemt je mee naar een ver verleden. Terug naar de Romeinse wereld en het bijbehorende entertainment. De tijd waarin gladiatoren het publiek vermaakten met hun gewelddadige confrontaties. Het is nu nog moeilijk voor te stellen dat sommige van deze gladiatoren vrijwillig meededen aan deze vorm van entertainment om respect en sociaal aanzien te verwerven. Veruit de meeste gladiatoren waren slaven die geen keuze hadden: ze waren verplicht mee te werken.

Vele gladiators stierven tijdens het gevecht, dit werd toentertijd een als een goed einde beschouwd. De winnaars werden tot `Victor` gedoopt en ontvingen, behalve de sociale status en erkenning, een award.

Ondanks dat dit zich in een ver verleden afspeelde, worden er toch met enige regelmaat films gemaakt over de gladiatoren. Gladiators uit 2000 met Russell Crowe en Joaquin Phoenix is hier een voorbeeld van. Deze film brengt hedendaagse glamour aan de tijd voor Christus. Iets wat NetEnt met het spel Victorious doorzet.

Het thema van gokkast Victorious

Of het nou het begin van een gevecht is of de laatste overwinning, Victorious is gemaakt om een gevoel van winnen te creëren. NetEnt heeft zich bij het ontwerpen van dit spel duidelijk laten inspireren door de gladiatoren, emperors en het wrede decor van het Romeinse entertainment.

De afbeeldingen en geluiden zijn hier goed op afgestemd.

Spelfuncties gokkast Victorious

Als je een gokkast Victorious (vertaling: overwinnend) noemt dan kan het haast niet anders of er vallen overwinningen te behalen.

Victorious heeft 5 kolommen en 3 rijen. Indien je 3 gelijkende afbeeldingen op rij hebt, win je. In het geval van de 9 en de 10 zijn 2 afbeeldingen op rij al voldoende. Mits de eerste op rij in de meest linkse rij staat. Als ze aan deze voorwaarden voldoen, doet het er niet toe in welke kolom de afbeeldingen staan. In totaal zijn er hierdoor 243 manieren om te winnen.

De bedragen waarmee je kunt inzetten lopen behoorlijk uiteen. De laagste weddenschap is €0.25 en de hoogste weddenschap is €125. Je kunt zelf de muntwaarde (coin value) aanpassen van €0.01 naar €0.50. Daarnaast zijn er 10 niveaus (levels). Het bedrag dat je inzet wordt steeds vermenigvuldigd met jouw gekozen wedniveau. Voordat dit gebeurt, wordt het bedrag dat je inzet ook nog vermenigvuldigd met 25 (het aantal winlijnen). Het aantal winlijnen kan op de Victorious gokkast niet aangepast worden. Om een voorbeeld te geven, als je op 25 lijnen €0.10 inzet op wedniveau 2 dan kost de weddenschap €5 (25*0.10=2.50 2.50*2=5.00).

De bediening van gokkast Victorious

De gokkast heeft een aantal verschillende knoppen die ik hieronder zal toelichten:

  • Leven, pijltje links en rechts – Met het pijltje links wordt het wedniveau omlaag aangepast en met het pijltje rechts kun je dit omhoog aanpassen.
  • Auto play – Met deze knop kies je ervoor om het systeem automatisch een gekozen aantal rondes voor je te spelen.
  • Ronde knop in het midden – Dit is de startknop. Door het indrukken van deze knop wordt het spel gestart. Dit kan niet ongedaan gemaakt worden.
  • Max bet – Kies direct voor de maximale weddenschap met deze knop. Let er wel op dat de maximale weddenschap afhangt van de gekozen muntwaarde. Dit is dus niet altijd hetzelfde.
  • Coin value, pijltje links en rechts – Met deze knop kan de eerder besproken muntwaarde aangepast worden. Links past de waarde naar beneden aan en rechts past de waarde naar boven aan.
  • Auto – Linksonder zie je een klein knopje waarop `auto`staat, hier kun je de waarde en hoeveelheid invoeren voor de automatisch te spelen spellen.
  • Paytable – Als je op deze knop drukt, opent er een nieuw scherm waarop uitgelegd wanneer en hoeveel geld er gewonnen kan worden.

Conclusie Victorious gokkast recensie

Gezien de grote populariteit van vechtsport in Nederland en de rest van de wereld lijkt deze gokkast zich op een grote markt te richten. Behalve fans van vechtsport, kunnen ook mensen die geïnteresseerd zijn in de Romeinse tijd zich goed vermaken op deze gokkast.

Met een RTP van 96.9% is dit een gokkast die iets boven het gemiddelde ligt.

Al met al is dit een goede gokkast om uit te proberen op een vrije middag. Maar weet gewaarschuwd: als je eenmaal wint, smaakt de overwinning naar meer!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus