Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Universe is een zeer traditionele gokkast met een basisspel en een bovenspel

Gokkast Universe Basisspel

Het basisspel van de Universe gokkast wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 winlijn. De winlijn is aangegeven door het dunne lijntje welke je over de drie middelste symbolen ziet. De inzet bij het basisspel is 1 credit. Een credit heeft de waarde van 10 eurocent. De prijzen die je kunt winnen in het basisspel kun je terugvinden op het winschema welke je rechts naast de drie onderste rollen ziet staan. Als extra symbool is het Bar symbool op de derde rol toegevoegd. Deze mag als Joker fungeren en is daarom te gebruiken voor elk ander fruit symbool met uitzondering van de druiven. Het symbool van de Ster levert kris kras ook een prijs op van 20 credits.

De gokkast Universe heeft een automatische Hold functie. Hiermee worden de rollen die een gunstige positie hebben vastgezet tot de volgende speelronde. Wanneer je dit niet wilt kun je op de Reset knop klikken waardoor de rollen weer worden vrijgegeven. Als je aan het spelen bent en je wilt zelf een bepaalde rol vast zetten dan kun je daarvoor op de Hold knop onder de betreffende rol klikken.

De credits die je wint in het basisspel kun je naar het bovenspel verplaatsen door middel van de knop Save. Je kunt er ook voor kiezen om ze te innen. Dit doe je met de knop Collect.

Gokkast Universe Bovenspel

Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met 5 actieve winlijnen. De inzetten waar je het bovenspel mee speelt zijn 4 of 8 credits per draai. Je kunt dit instellen door middel van de Choose Bet knop. De prijzen die er te winnen zijn bij het bovenspel zie je vermeld staan in het winschema naast de bovenste drie rollen. Daar zie je de prijzen bij de verschillende inzetten staan.

Er zijn bij het bovenspel 5 meters die gevuld kunnen worden met elk een limiet van 200 credits. Wanneer je de potten wilt legen naar het basisspel display kun je op de knop Collect klikken. Deze worden dan per pot verplaatst.

Gokkast Universe Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een speelronde in het basisspel of in het bovenspel/Verplaatst gewonnen credits naar het bovenspel
CHOOSE BET – Bepaalt de inzet waar je het bovenspel mee speelt
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen punten uit het basisspel naar de creditmeter/Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt rollen met een gunstige positie vast tot de volgende speelronde
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus