Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

De Twister fruitautomaat heeft een basisspel en een bovenspel en deze worden beide op afzonderlijke rollen gespeeld. Bij het bovenspel van de Twister maak je kans op extra prijzen door de Twister symbolen. Als deze verschijnen speel je een spannend bovenspel waardoor je nog meer credits kunt winnen.

Gokkast Twister Basisspel

Als je gaat gokken op de Twister begin je standaard met het basisspel. Deze wordt gespeeld op de onderste drie rollen met inzet van 1 credit. Bij het verschijnen van drie gelijke symbolen op de winlijn, de dunne grijze lijn die over de middelste symbolen loopt, dan heb je een prijs. De prijzen die je in het basisspel kunt winnen staan afgebeeld naast de onderste drie rollen. Heb je een van de combinaties uit het schema op je winlijn dan win je de daarbij behorende prijs.

Wanneer je een of twee rollen met een gunstige positie vast wilt zetten voor de volgende ronde dan kun je op de Hold knop onder de betreffende rol klikken. Gewonnen prijzen kun je innen met de Take win knop maar je kunt ze ook nog eens verdubbelen met de Gamble functie.

Gokkast Twister Bovenspel

Als je genoeg credits hebt verzameld kun je er voor kiezen om het bovenspel te gaan spelen. Dit wordt op de bovenste rollen gespeeld met inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Bij het bovenspel zijn er vijf actieve winlijnen. De prijzen die je bij het bovenspel kunt winnen staan rechts van de bovenste drie rollen vermeld in ene duidelijk en overzichtelijk schema. Je kunt daar zien met welke inzet de de bepaalde prijzen kunt winnen. Het bovenspel heeft als extra een speciaal bovenspel. Bij het verschijnen van drie Twister symbolen start dit bonusspel. Afhankelijk van je inzet kun je bij dit bonusspel in meerdere categorieën drukken en maak je kans op het winnen van 3 x 200 credits. Hierdoor kunnen je winsten flink oplopen.

Gokkast Twister Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel
GAMBLE – Gokspel om je gewonnen prijs te verdubbelen
CHOOSE GAME – Selecteer je je inzet en spel mee
TAKE WIN – Zet gewonnen credits over naar creditmeter
HOLD – Houdt een rol vast voor de volgende speelronde
RESET – Reset de Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde rondes automatisch spelen zodat je niet op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus