Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Twin $pin

Één van de grootste redenen voor mij om een gokkast uit te proberen is om me in Las Vegas te wanen. Zelfs als je er, zoals ik, nog nooit geweest bent. Alles wat je meekrijgt van de stad in de media geeft het gevoel dat het onmogelijke mogelijk is in Las Vegas. En, niet onbelangrijk, dat je er vrij anoniem je gang kunt gaan. Immers, `What happens in Vegas, stays in Vegas`.

NetEnt speelt hier handig op in, door de Twin Spin gokkast duidelijk te laten inspireren door dit Las Vegas gevoel. De retro look en discogeluiden zijn direct uit de klassieke Las Vegas gokkasten overgenomen.

Het RTP percentage van 96.6 is gemiddeld voor een NetEnt gokkast en daarmee niet verkeerd.

Het thema van gokkast Twin $pin

Het ultieme Las Vegas gevoel in combinatie met een goed gevoel voor stijl en een modern tintje. Dit is het thema van de Twin Spin gokkast. Elk spel begint met twee identieke kolommen, die elk spel een kolom opschuiven. Wanneer er een winst gemaakt wordt, lichten de betreffende afbeeldingen geheel in de stijl van Las Vegas op. Ook tijdens het draaien lichten de afbeeldingen op wanneer je op een winst afstevent, wat ervoor zorgt dat je het einde op het puntje van je stoel afwacht.

Spelfuncties gokkast Twin $pin

Twin Spin heeft 5 kolommen en 3 rijen. Indien je 3 gelijkende afbeeldingen op rij hebt, win je. Mits de eerste op rij in de meest linkse rij staat. Als ze aan deze voorwaarden voldoen, doet het er niet toe in welke kolom de afbeeldingen staan. In totaal zijn er hierdoor 243 manieren om te winnen.

De bedragen waarmee je kunt inzetten lopen behoorlijk uiteen. De laagste weddenschap is €0.25 en de hoogste weddenschap is €125. Je kunt zelf de muntwaarde (coin value) aanpassen van €0.01 naar €0.50. Daarnaast zijn er 10 niveaus (levels). Het bedrag dat je inzet wordt steeds vermenigvuldigd met jouw gekozen wedniveau. Voordat dit gebeurt, wordt het bedrag dat je inzet ook nog vermenigvuldigd met 25 (het aantal winlijnen). Het aantal winlijnen kan op de Twin Spin gokkast niet aangepast worden. Om een voorbeeld te geven, als je op 25 lijnen €0.10 inzet op wedniveau 2 dan kost de weddenschap €5 (25*0.10=2.50 2.50*2=5.00).

De bediening van gokkast Twin $pin

De gokkast heeft een verscheidenheid aan knoppen die ik hieronder zal toelichten:

  • Leven, pijltje links en rechts – Met het pijltje links wordt het wedniveau omlaag aangepast en met het pijltje rechts kun je dit omhoog aanpassen.
  • Auto play – Met deze knop kies je ervoor om het systeem automatisch een gekozen aantal rondes voor je te spelen.
  • Ronde knop in het midden – Dit is de startknop. Door het indrukken van deze knop wordt het spel gestart. Dit kan niet ongedaan gemaakt worden.
  • Max bet – Kies direct voor de maximale weddenschap met deze knop. Let er wel op dat de maximale weddennschap afhangt van de gekozen muntwaarde. Dit is dus niet altijd hetzelfde.
  • Coin value, pijltje links en rechts – Met deze knop kan de eerder besproken muntwaarde aangepast worden. Links past de waarde naar beneden aan en rechts past de waarde naar boven aan.
  • Auto – Linksonder zie je een klein knopje waarop `auto`staat, hier kun je de waarde en hoeveelheid invoeren voor de automatisch te spelen spellen.
  • i – Als je op deze knop drukt, opent er een nieuw scherm waarop uitgelegd wanneer en hoeveel geld er gewonnen kan worden.

Conclusie Twin Spin gokkast recensie

Gezien het feit dat waarschijnlijk het grootste deel van de speler van gokkasten online weleens naar Las Vegas is geweest of er graag eens heen zou gaan, is dit een thema dat een brede doelgroep aanspreekt.

Ook het feit dat er elk spel twee identieke kolommen zijn, maakt het aantrekkelijk. Onbewust denk je hierdoor namelijk meer winkansen te hebben.

Twin Spin is een mooi vormgegeven spel met een brede doelgroep, een goed RTP percentage en een goed winperceptie. Ik zou daarom iedereen aanraden dit spel eens uit te proberen!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus