Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Turboreel is een gokkast met een basisspel en een vervolgspel en heeft veel extra's zoals mystery prijzen en jokers

Gokkast Turboreel Basisspel

Gokkast Turboreel heeft een basisspel en een vervolgspel welke allebei op dezelfde rollen worden gespeeld. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per ronde, dit staat gelijk aan 10 eurocent. Er is tijdens het basisspel 1 winlijn van links naar rechts actief, welke zichtbaar is door middel van het lijntje die zich op de middelste symbolen van de drie rollen bevindt. Prijzen worden gewonnen aan de hand van het winschema welke je afgebeeld ziet staan rechts naast de rollen. De Turbo vraagtekens tellen kris kras en kunnen daardoor extra prijzen opleveren. Als in alle rollen 1 of meerdere van deze symbolen te zien zijn leveren ze een mystery prijs op. Op de 1e en 3e rol bevinden zich meerder Turbo vraagtekens waardoor er meerdere prijzen per draai kunnen worden gewonnen.

Een gewonnen prijs van 2 credits wordt automatisch gegokt naar 0 of 4 credits. Hogere gewonnen prijzen kunnen worden verdubbeld door de Head Tail functie tot een maximum van 200 credits. Bij dit spel moet je gokken op Head of Tail. Heb je het goed gegokt dan verdubbeld je prijs, heb je het fout dan verlies je de prijs. Wanneer je je gewonnen prijzen wilt innen klik je op de knop Collect. Ook is er de mogelijkheid om je gewonnen credits over te zetten naar het vervolgspel. Dit doe je door op Bet4 of Bet16 te klikken.

In het basisspel van de Turboreel is een automatische Hold functie ingebouwd. Dit houd in dat de rollen met een gunstige positie automatisch worden vastgezet voor de volgende speelronde. Wanneer je dit niet wilt kun je dit ongedaan maken door op Reset te klikken. Je kunt natuurlijk ook zelf kiezen voor het vastzetten van bepaalde rollen. Dit doe je door op de Hold knop onder de rol van je keuze te klikken.

Gokkast Turboreel Vervolgspel

Je kunt het vervolgspel van de Turboreel spelen wanneer je voldoende credits hebt gespaard. Dit vervolgspel wordt op dezelfde vier rollen gespeeld als het basisspel. Wanneer je inzet met 4 credits per draai dan draaien alleen de eerste drie rollen. Bij een inzet van 16 credits per draai draait ook de vierde rol mee. Bij het vervolgspel tellen alle symbolen kriskras maar dienen wel in 3 opeenvolgende rijen te verschijnen. Als extra symbool in het vervolgspel kom je de Joker tegen. Hiervan zijn er 4 verstopt in de vierde rol. Als een van deze Jokers in beeld te zien is, ongeacht waar deze Joker zich bevindt, win je een mystery prijs tot maximaal 100 credits.

Wanneer je gewonnen credits uit het vervolgspel naar het basisspel wilt verplaatsen, dan kun je dit doen door op de knop Collect te klikken.

Gokkast Turboreel Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel
BET 16 – Zet gewonnen credits over naar het vervolgspel en selecteert inzet 16
BET 4 – Zet gewonnen credits over naar het vervolgspel en selecteert inzet 4
TAIL – Kies je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Kies je bij het Gamble spel voor Head
HOLD – Houdt rollen met een potentiële winkans vast voor volgende ronde
COLLECT/RESET – Reset de automatische Hold functie/Neemt gewonnen prijzen over naar het basisspel display
AUTOPLAY – Is te gebruiken voor het automatisch spelen van de gokkast. Dit is te onderbreken door nogmaals op autoplay te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus