Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Turbo Play heeft een basisspel en een vervolgspel met als extra symbool de Joker welke kriskras mystery prijzen opleveren.

Gokkast Turbo Play Basisspel

Het basisspel van de gokkast Turbo Play wordt gespeeld met de inzet van 1 credit per speelronde. Een credit staat voor de waarde van 10 eurocent. Tijdens het basisspel is er 1 actieve winlijn van links naar rechts en die is zichtbaar dor het lijntje welke je over de drie middelste symbolen op de rollen ziet lopen. Er worden bij het basisspel van de Turbo Play prijzen gewonnen volgens het winschema wat je afgebeeld ziet op de gokkast. Een extra symbool is het symbool van de Joker. Deze Jokers tellen kriskras op de eerste en tweede rol. Dit levert prijzen op tussen de 2 en de 100 credits. Wanneer er drie Jokers in beeld verschijnen op een willekeurige positie dan kunnen er maximaal 200 credits worden gewonnen.

De prijzen die er worden gewonnen in het basisspel kunnen worden verdubbeld met het Gamble spel. Hierbij moet je gokken op Head of Tail. Bij de goede gok wordt je prijs verdubbeld, bij een foute gok verlies je de prijs. Je kunt je prijzen tot 200 credits maximaal verdubbelen. Gewonnen prijzen van 2 credits worden automatisch gegokt. Wanneer je een prijs wilt innen kun je op de knop Collect klikken. Als je gewonnen credits naar het bovenspel wilt verplaatsen dan moet je op Save klikken.

De Turbo Play gokkast kent ook een automatische Hold functie. Hierdoor worden de rollen met een goede winkans vastgezet voor de volgende speelronde. Wanneer je dit niet wilt kun je dit ongedaan maken door op de Reset knop te klikken.

Gokkast Turbo Play Vervolgspel

Het vervolgspel van de Turbo Play kan ook gespeeld worden zonder het basisspel te spelen. Je start het door op Choose game te klikken. Bij het bovenspel kun je inzetten met 4 of 16 credits per draai. Alle symbolen geven kriskras een prijs maar moeten wel op aaneensluitende rollen voorkomen. Speel je met een inzet van 16 credits per draai dan levert elke Joker die in beeld te zien is een mystery prijs op tot 200 credits.

Wanneer je gewonnen prijzen wilt innen dan moet je op de knop Collect klikken. Steeds als er een meter moet worden geleegd is er een mogelijkheid om het aantal credits welke de meter bevat, te verdubbelen tot maximaal 200 credits. Dit kun je weer doen door middel van de Head Tail gamble functie.

Gokkast Turbo Play Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of in het vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits naar het vervolgspel
TAIL – Kies je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Kies je bij het Gamble spel voor Head
CHOOSE GAME – Start en bepaald de inzet van het vervolgspel
HOLD – Houdt de rollen vast bij een gunstige positie
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen prijs in het basisspel
AUTOPLAY – Laat gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Kan worden onderbroken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus