Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Trolls

De gokkast Trolls herinnert me wel een klein beetje aan mijn jeugd. Vooral de jaren `90 waarin er een ware trollenrage bestond. Wie had er niet zo`n plastic mini trolletje met een bos felgekleurd haar? Roze, blauw, groen, geel, je kon het zo gek niet bedenken of er was een trol van.

Toch zien de trollen in de Trolls gokkast er anders uit. Deze trollen zijn afgeleid uit de Noorse mythologie. In het begin waren de trollen in deze verhalen kwaadaardige, lelijke wezens, maar naarmate de tijd vorderde werden de wezens steeds zachtaardiger. De gokkast is uiteraard gebaseerd op de zachtaardige wezens.

Het thema van gokkast Trolls

Trollen spelen een grote rol in deze gokkast waarvan de naam ook heel toepasselijk `Trolls` is. Ook doet het denken aan de tijd van de Noorse mythologie en het stenen tijdperk vanwege de afbeeldingen van letters die gevormd worden met behulp van houten stokken die met touw aan elkaar gebonden worden. Verder komen er verschillende soorten trollen aan bod. Ook de geluiden lijken op de muziek die in het beschreven tijdperk werd gemaakt: trommelmuziek. Je waant je met dit spel dus echt in de wereld van de trollen!

Spelfuncties gokkast Trolls

Op Trolls kun je spelen met 1 winlijn t/m maximaal 20 winlijnen. De lijnen lopen niet altijd recht, maar zodra je op het betreffende getal in de linker- of rechterkolom klikt, zie je hoe de lijnen lopen. De eerste lijn linksboven bijvoorbeeld heeft het getal 4. Als je daarop drukt dan zie je op welke lijnen je inzet en hoe deze lopen. Hetzelfde geldt voor de rest van de getallen tussen de 1 en 20.

De bedragen waarmee je kunt wedden lopen behoorlijk uiteen. De laagste weddenschap is €0.01 en de hoogste weddenschap is €80. Je kunt zelf de muntwaarde (coin value) aanpassen van €0.01 naar €1. Daarnaast zijn er vier wedniveaus (bet levels). Het bedrag dat je inzet wordt steeds vermenigvuldigd met jouw gekozen wedniveau. Voordat dit gebeurt, wordt het bedrag dat je inzet ook nog vermenigvuldigd met het aantal lijnen waarop je wilt wedden. Om een voorbeeld te geven, als je op 4 lijnen €0.10 inzet op wedniveau 2 dan kost de weddenschap €0.80 (4*0.10=0.40 0.40*2=0.80).

De bediening van gokkast Trolls

De gokkast heeft veel verschillende knoppen die ik hieronder zal toelichten:

  • Getallen in de linker- en rechter kolommen – deze getallen zijn hiervoor al beschreven, hiermee kan het aantal winlijnen gekozen worden en bekeken worden hoe de lijnen precies lopen.
  • Bet level – met deze knop kan het wedniveau dat eerder genoemd werd aangepast worden.
  • Bet lines – met deze knop kan ook het aantal winlijnen gekozen en bekeken worden.
  • Max bet – kies direct voor de maximale weddenschap met deze knop. Let er wel op dat de maximale weddenschap afhangt van de gekozen muntwaarde. Dit is dus niet altijd hetzelfde.
  • Coin value – Met deze knop kan de eerder besproken muntwaarde aangepast worden.
  • Ronde knop in het midden – Dit is de startknop. Door het indrukken van deze knop wordt het spel gestart. Dit kan niet ongedaan gemaakt worden.
  • Paytable – Als je op deze knop drukt, opent er een nieuw scherm waarop uitgelegd wanneer en hoeveel geld er gewonnen kan worden.

Conclusie Trolls gokkast recensie

Het is een hele mooie gokkast met leuke effecten en een duidelijk thema. Het RTP percentage ligt met 95.1% niet heel erg hoog in vergelijking met andere NetEnt gokkasten.

Daarnaast worden er wel vaak freespins geboden en heeft het spel behalve Wild Substitutes ook Golden Wild Substitutes.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de Noorse mythologie of het stenen tijdperk is dit spel een echte aanrader. Indien dit niet je interessegebied is, blijft het leuk dit spel eens uit te proberen, al is het alleen maar vanwege het jeugdsentiment (de trollenrage) of vanwege de mooie effecten.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus