Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Triumph heeft een basisspel en een vervolgspel welke allebei worden gespeeld op de onderste vijf rollen

Gokkast Triumph Basisspel

De Triumph heeft een basisspel en een vervolgspel welke allebei de op onderste rollen worden gespeeld met het verschil dat je bij het basisspel in kunt zetten met 1 credit per draai en bij het vervolgspel kun je met 5, 10, 20 en 40 credits per draai spelen. Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn op de eerste drie rollen. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. De prijzen die je kunt winnen bij het basisspel van de Triumph staan vermeld in het winschema welke je onder de rollen van de gokkast ziet staan. De combinaties moeten op de middelste rij van de rollen van uiterst links naar rechts verschijnen voor een prijs.

Bij de gokkast Triumph is er een automatische Hold functie ingebouwd. Dit betekent dat de rollen met een gunstige positie automatisch worden vastgehouden voor de volgende draai. Als je dit ongedaan wilt maken dan kun je op de knop Reset klikken waardoor de rollen weer vrij komen. Je kunt tijdens het spel er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te houden voor de volgende speelronde. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

De gewonnen credits uit het basisspel kun je opsparen voor het vervolgspel door op de knop To Clubmeter te klikken. Als er dan voldoende credits gespaard zijn dan start het vervolgspel automatisch. Je kunt natuurlijk ook de gewonnen credits innen. Dit kun je doen door op de knop Collect te klikken.

Gokkast Triumph Vervolgspel

Door op de knop Choose Game te klikken start je het vervolgspel. Hiermee wordt tevens de inzet voor het vervolgspel ingesteld. Het vervolgspel wordt ook op de onderste vijf rollen gespeeld maar dan met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai. Bij inzet van 5 credits wordt er op 5 winlijnen gespeeld. Bij inzet van 10 credits zijn er 10 winlijnen actief en bij een inzet van 20 credits zijn er zelfs 15 winlijnen waar je op speelt. Bij inzet van 20 credits is er ook een speciale bonusfeature. Deze wordt geactiveerd bij 5 bonus Triumph symbolen, op elke rol 1 en ze mogen kriskras op de rollen verschijnen. Na het winnen van een prijs lichten de woorden Prize en Stop afwisselend op. Wanneer Prize blijft branden na een klik op de knop Start, dan win je een prijs, en nog 1, en nog 1 tot Stop opgelicht blijft. Er kunnen per klik op de Start knop maximaal 120 credits gewonnen worden. Wanneer er gespeeld wordt met inzet van 40 credits speel je op op 15 winlijnen maar wordt de speciale bonusfeature al actief bij het verschijnen van 4 Triumph symbolen. Deze moeten wel op 4 achtereenvolgende rollen verschijnen. Bij 5 Triumph symbolen wordt er altijd een prijs van 200 credits gewonnen waarna het oplichten van de symbolen weer van start gaat.

De gewonnen credits van het vervolgspel kunnen worden overgezet naar het basisspel door een meter te selecteren met Choose meter en daarna op Collect te klikken.

Gokkast Triumph Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits naar de clubmeter van het vervolgspel
CHOOSE GAME – Bepaalt de inzet voor het vervolgspel en start het vervolgspel
CHOOSE METER – Selecteert een meter voor het overzetten van de credits naar het basisspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET – Neemt de gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat je niet steeds op Start hoeft te klikken. Is weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus