Triple Action

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

De fruitmachine Triple Action is een spannende mooie gokkast met een basisspel en een vervolgspel welke op afzonderlijke rollen worden gespeeld. Speel je het vervolgspel met de hoogste inzet dan worden de prijzen die je wint met het Triple Action symbool maar liefst met drie vermenigvuldigd.

Gokkast Triple Action Basisspel

Als je gaat gokken op de fruitmachine triple Action kun je er voor kiezen om meteen het vervolgspel te spelen of te beginnen met het basispel. Het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen met inzet van 1 credit per draai. Je speelt dan met 1 winlijn welke je over de middelste symbolen ziet lopen. Alle prijzen die je wint bij het basisspel kun je nog eens verdubbelen met de head/tail functie. Gok je goed dan word je gewonnen prijs verdubbeld, gok je fout dan verlies je je gewonnen credits. De prijzen die je kunt winnen bij het spelen van het basisspel staan afgebeeld onder de drie onderste rollen.

Onder de rollen zie je het woord Hold staan. Hiermee kun je een gunstige positie op de rollen vast zetten voor en volgende ronde. Hierdoor wordt je kans op het winnen van prijzen nog groter. Je kunt dit ongedaan maken door op de reset knop te klikken.

Gokkast Triple Action Vervolgspel

Je kunt bij de Triple Action fruitautomaat ook meteen beginnen met het spelen van het vervolgspel. Dit kun je spelen met inzet van 5 credits of 15 credits per draai. Het vervolgspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen en de prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld in het schema naast de bovenste drie rollen. Bij het vervolgspel zijn er 5 winlijnen actief. Speel je met inzet van 5 credits per draai dan is het Triple Action symbool een joker en mag deze tellen voor alle andere symbolen voor het completeren van een winnende combinatie. Speel je het vervolgspel met inzet van 15 credits per speelronde dan is het Triple Action symbool ook een joker en telt deze voor alle andere symbolen maar als extra worden de prijzen die je wint drie keer bijgeschreven op je account. Op die manier kunnen je winsten flink oplopen.

Gokkast Triple Action Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/zet gewonnen credits op de creditmeter
CHOOSE BET – bepaald de inzet voor het spelen van het basisspel of vervolgspel
TAIL /HEAD – gokfunctie voor het verdubbelen van gewonnen credits tijdes het basisspel
HOLD – houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT – RESET – zet gewonnen punten op de spaarmeter/reset de automatische hold functie
AUTOPLAY – laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde rondes spelen zodat je niet steeds op de start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus