Tower of Power

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Tower of Power heeft een basisspel en een bovenspel waarbij je met de speciale Tower of Power prijzen tot 1000 credits kunt winnen.

Gokkast Tower of Power Basisspel

Het basisspel van de Tower of Power gokkast wordt gespeeld met inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Het aantal credits waar je het basisspel mee speelt staat vermeld in de display rechts onder op de gokkast. Het basisspel speel je op de onderste drie rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door het dunne lijntje welke je over de middelste drie symbolen ziet lopen. Je wint prijzen volgens het prijzenschema wat je onder de rollen ziet staan op de gokkast. Bij het basisspel van de Tower of Power maak je extra kans op een prijs met de mystery symbolen. Met deze mystery symbolen kun je tot 200 credits extra winnen.

Bij de gokkast Tower of Power is er een automatische Hold functie ingebouwd. Hierdoor worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden voor de volgende ronde. Wanneer je dit ongedaan wilt maken moet je op de Reset knop klikken. Je kunt er ook voor kiezen om zelf bepaalde rollen vast te zetten. Dit kun je doen door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

De gewonnen punten uit het basisspel kunnen worden geïnd door op Collect te klikken maar kunnen ook naar het bovenspel worden verplaatst door op To Clubmeter te klikken.

Gokkast Tower of Power Vervolgspel

Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste vier rollen en het wordt gestart met de knop Choose Game. Met deze knop wordt ook de inzet per speelronde bepaald. Het bovenspel is te spelen met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Bij inzet van 5 credits draaien alleen de eerste drie rollen van het bovenspel. Bij inzet van 10 of 20 credits draait ook de vierde rol mee en bij deze inzet vormen de rollen 1, 2 en 3 en de rollen 2, 3 en 4 een rollencombinatie. De winnende symbolen moeten op de opeenvolgende rollen verschijnen. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 20 credits per ronde wordt de Tower of Power geactiveerd als er 4 symbolen van de bliksemschichten kris kras op de rollen verschijnen. Dan slaat de bliksem in de Tower en licht op bij de prijs die er gewonnen wordt. Hiermee is er kans op het winnen van een prijs tot 1000 credits.

Om de credits van een meter te legen naar het basisspel display moet je klikken op de knop Choose Meter. Na het selecteren van een meter worden de credits naar de basisspel display verplaatst door een klik op Collect.

Gokkast Tower of Power Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits naar bovenspel
CHOOSE GAME – Start het bovenspel
CHOOSE METER – Selecteert meter voor het verplaatsen van credits naar basisspel display
TAKE METER – Verplaatst credits naar basisspel display
HOLD – Houdt rollen met gunstige posities vast voor volgende ronde
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen prijs uit het basisspel/Reset automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de start knop geklikt hoeft te worden. Is altijd te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus