Tornado: Farm Escape

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Tornado: Farm Escape

Tornado: Farm Escape is een prettig gestoorde en vrolijke gokkast van spelontwerper Netent. Deze speelautomaat is in januari 2015 uitgebracht en is vanaf november van dat jaar ook op de mobiele toestellen te spelen. De gokkast heeft een uitkeringspercentage van 96,5% en kan veel winst opleveren door zijn speciale “Tornado” functie en de “Storm” functie die in dit speelautomaat voorkomen. Tornado: Farm Escape is een vrolijk en mooi weergegeven gokautomaat dat niet snel gaat vervelen.

Het thema van gokkast Tornado: Farm Escape

Het introductie filmpje vertelt het verhaal van enkele boerderijdieren die het harde zwoegen op het land beu zijn. Elke dag staan hun weer dezelfde harde taken te wachten en keren ze uitgeput weer naar hun schuur terug. Tot dat de boerderijdieren op het weerbericht zien dat er binnenkort een tornado langs zal razen. Ze pakken hun koffers en verwelkomen deze tornado met open armen om hierdoor meegevoerd te worden naar wellicht een welverdiende vakantie. De symbolen op de rollen verwijzen naar de boerderijdieren en andere voorwerpen die door de tornado meegevoerd worden.

Spelfuncties van gokkast Tornado: Farm Escape

Deze speelautomaat beschikt over 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Buiten het verkrijgen van passende symbolen op de winlijnen, kun je ook flink winst maken door de Wild symbolen, de Storm functie en de Tornado functie.

De Wild symbolen kun je herkennen aan de televisie. Deze vervangt elk ander symbool op de rollen (behalve de wolkjes), en zorgt voor de hoogst mogelijke winst.

De Storm functie kan zomaar ineens tijdens het hoofdspel voorkomen. Wanneer dit gebeurt, zie je een donderwolkje op de buitenste positie van de rollen verschijnen. Dit donderwolkje verschuift zich elke keer een positie verder waarbij deze willekeurige symbolen in Wilds verandert. Verdwijnt de donderwolk dan wordt je winst bij elkaar opgeteld en hervat je het hoofdspel.

De Tornado functie wordt geactiveerd wanneer er in de linker bovenhoek een wolkje verschijnt met een opwaartse rode pijl (Hot), en tegelijkertijd in de rechter bovenhoek een wolkje verschijnt met een neerwaartse blauwe pijl (Cold). Wanneer de Tornado functie start (zoals een freespin functie), zal deze wervelwind over de rollen razen en hierbij de symbolen opnemen die de winst opleveren. Hoe meer dezelfde symbolen worden opgezogen, hoe hoger je winst. Ook neemt deze de Wild symbolen mee die zorgen voor de hoogste winst. Wanneer de Tornado functie is uitgeraasd, wordt de winst uitgekeerd en het spel hervat.

De bediening van gokkast Tornado: Farm Escape

Tijdens het spel kun je enkele aanpassingen maken. Zo kun je het volume niveau aanpassen of uitzetten, de betalingsschema bekijken, de beeldkwaliteit aanpassen en voor “Autoplay” kiezen waarbij je de rollen automatisch een gewenst aantal keren laat draaien. Ook het inzetniveau en de muntwaarden zijn in te stellen. Zo lopen de muntwaarden op vanaf €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20, €0.50 en €1.

Conclusie Tornado: Farm Escape gokkast recensie

Dit speelautomaat is zeer grappig uitgevoerd en is grafisch mooi weergegeven. Het spel wordt begeleid door vlotte “Country” muziek en de speciale Tornado en Storm functies kunnen behoorlijk winstgevend zijn. Kortom een komische en luchtige gokkast.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus