Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Toptimer heeft een basisspel een een bovenspel waarbij het symbool van de Joker een mystery prijs oplevert tot 200 credits.

Gokkast Toptimer Basissspel

Bij de gokkast Toptimer begin je met het spelen van het Basisspel. Dit Basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 actieve winlijn van links naar rechts. Deze winlijn kun je zien door het dunne lijntje welke je over de middelste symbolen op de drie rollen ziet. Je speelt het basisspel met een inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan een waarde van 10 eurocent. De prijzen die je kunt winnen bij het basisspel zie je vermeld staan in het prijzenschema aan de rechterkant van de onderste drie rollen. Het symbool van de Ster telt kriskras waardoor je extra kans op het winnen van punten hebt.

De punten die er worden gewonnen kunnen met de Collect knop worden overgezet naar de display van het Basisspel maar kunnen ook overgezet worden naar het bovenspel. Dit doe je door op de knop Save te klikken.

De Toptimer gokkast heeft een ingebouwde Hold functie. Dit betekent dat de rollen met een potentiële winkans worden vastgezet voor de volgende speelronde. Om dit ongedaan te maken kun je op de knop Reset klikken. Als speler kun je zelf ook gebruik maken van de Hold functie wanneer je een rol vast wilt zetten voor de volgende speelronde. Dit doe je door op de Hold knop onder de rol van je keuze te klikken.

Gokkast Toptimer Vervolgspel

Het vervolgspel van de gokkast Toptimer kan worden gespeeld met een inzet van 5 credits of met 20 credits. Dit vervolgspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen. De prijzen die je bij het vervolgspel kunt winnen staan afgebeeld op het schema onder de bovenste drie rollen. Wanneer je speelt met een inzet van 20 credits per draai dan is elke Joker goed voor een mystery prijs tussen de 10 en 200 credits. Hierdoor is er dus kans op het winnen van een totaal aan 600 credits met een inzet van 20 credits.

Als je de potten van het bovenspel wilt legen naar de display van het basisspel dan kun je dit doen door op de knop Collect te klikken.

Gokkast Toptimer Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een speelronde in het basisspel of in het vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits naar de meters van het bovenspel
COLLECT/RESET – Zet gewonnen punten op de display van het basissspel/Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende ronde
AUTOPLAY – Wordt gebruikt voor het automatisch laten spelen van de gokkast zodat er niet steeds op de Startknop geklikt hoeft te worden. Is altijd weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus