Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Topspinner is een eenvoudige traditionele gokkast met een basisspel en een vervolgspel

Gokkast Topspinner Basisspel

Zowel het basisspel als het vervolgspel worden bij de Topspinner op dezelfde rollen gespeeld. Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn. Deze winlijn is te zien over de middelste symbolen van de vier rollen. Het spel wordt gespeeld met 1 credit inzet per draai en dit is gelijk aan 10 eurocent. Het winschema van het basisspel staat afgebeeld onder de vier rollen. Je wint een prijs als een van deze combinaties is verschenen op de winlijn van uiterst links naar rechts. De gewonnen punten van het basisspel kun je innen door op de knop Take Win te klikken. Vervolgens worden ze dan naar de creditmeter verplaatst. Je kunt er ook voor kiezen om ze naar het vervolgspel te verplaatsen. Dit doe je door op de knop Save te klikken.

De Topspinner heeft een automatische Hold functie. Hierdoor worden de rollen met een gunstige positie voor de volgende speelronde vastgehouden. Als je dit niet wilt kun je dit ongedaan maken door op de knop Reset te klikken. De rollen worden dan weer vrijgemaakt. Als speler kun je ook zelf een of meerdere rollen vasthouden. Dit doe je door op Hold te klikken onder de betreffende rol.

Gokkast Topspinner Vervolgspel

Het vervolgspel van de Topspinner wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 credits en dit wordt op dezelfde rollen als het basisspel gespeeld. Bij inzet van 5 credits per draai wordt er op de eerste drie rollen gespeeld met 5 actieve winlijnen. Wanneer er met 10 credits per draai wordt gespeeld dan speel je op alle vier de rollen met 10 actieve winlijnen waardoor de winkans beduidend hoger is. Het prijzenschema voor het vervolgspel zie je afgebeeld boven de vier rollen. Daarop kun je zien dat de Ster symbolen voor de hoogste prijs zorgen.

Om de gewonnen credits van het vervolgspel naar de creditmeter te verplaatsen klik je op de knop Take Win.

Gokkast Topspinner Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Plaatst gewonnen credits naar het vervolgspel
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet voor het vervolgspel en start het vervolgspel
RESET/TAKE WIN – Reset de automatische Hold functie/Plaatst gewonnen credits van vervolgspel naar de creditmeter van het basisspel
HOLD – Houdt de rollen met gunstige positie voor de volgende ronde vast
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus