Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Topslot is een traditionele klassieke gokkast met een basisspel en een vervolgspel welke allebei op de rollen van het basisspel worden gespeeld

Gokkast Topslot Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de drie rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar gemaakt door middel van het dunne lijntje welke je over de middelste symbolen van de rollen inzet lopen. Je speelt het basisspel met inzet van 1 credit per draai wat gelijk is aan 10 eurocent. De prijzen die er te winnen zijn bij het basisspel zie je vermeld staan in het prijzenschema naast de drie rollen. Win je een prijs van 2 credits dan wordt deze automatisch gegokt waarbij je prijs wordt verdubbeld of verloren gaat. Wordt de prijs verdubbeld dan kun je met de gamble functie verder gokken tot een verdubbeling van maximaal 200 credits.

Wanneer er 3 bar logo's op de 2e positie van elke rol verschijnen wordt er een mystery prijs gewonnen. Dit kan maximaal 200 credits opleveren. Een speciale feature op deze gokkast is de bar40 feature. Wanneer dit symbool oplicht dan levert elk Bar logo welke in beeld verschijnt 40 credits op.

De Holdit heeft een automatische hold functie. Hiermee worden de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vastgehouden. Als je dit niet wilt kun je dit ongedaan maken door op de knop Cancel te klikken. Je kunt tijdens het spelen er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te houden voor een volgende ronde. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Om de gewonnen credits te innen klik je op de knop Take Win. Om ze naar het bovenspel te verplaatsen klik je op To Multiwin.

Gokkast Topslot Vervolgspel

Door op de knop Choose game te klikken kun je het vervolgspel spelen zonder het basisspel te hoeven spelen. Met deze knop selecteer je meteen de inzet per draai van het vervolgspel. Je kunt bij het vervolgspel spelen met een inzet van 8 of 16 credits per draai. Bij het vervolgspel tellen alle prijzen kriskras. Als er wordt gespeeld met een inzet van 8 dan is de Joker een wild symbool in rol 2 en kan deze worden gebruikt voor elk ander symbool. Als er wordt gespeeld met inzet van 16 credits per draai dan is de Joker in alle rollen wild. Bij het vervolgspel is ook de bar40 feature zo nu en dan actief.

Om de gewonnen punten te verplaatsen naar de creditmeter klik je op de knop Take Win.

Gokkast Topslot Uitleg Bediening

START/TO MULTIWIN – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Verplaatst credits van creditmeter naar vervolgspel
GAMBLE – Gebruik je bij het gokspel voor het verdubbelen van de gewonnen credits
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet voor het vervolgspel en start het vervolgspel
TAKE WIN – Verplaatst gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast tot de volgende draai
CANCEL – Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus