Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Topshot is een gokkast met een basisspel, een Symboolbonusspel, een Pinnballspel inclusief Streakspel en Bumberspel, een Topshotspel en het Supergamblespel

Gokkast Topshot Basisspel

Het basisspel van de Topshot wordt gespeeld op de vier rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door middel van de dunne lijn die over de symbolen op de rollen loopt. De winnende combinaties staan afgebeeld in het winschema onder de rollen. Om een prijs te winnen moet een van deze combinaties op de winlijn verschijnen van uiterst links naar rechts. De inzet voor het basisspel is 1 credit per draai wat overeenkomt met 10 eurocent.

De prijzen die je tijdens het spelen van het basisspel wint kun je verdubbelen tot 200 credits met de speciale Gamble functie en de Super gamble functie. Hierbij maak je kans op verdubbeling of verlies van je gewonnen punten. Om de punten op de creditmeter te plaatsen klik je op de knop Take Win.

Er is een automatische Hold functie ingebouwd bij de Topshot gokkast die er voor zorgt dat de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai worden vastgehouden. Als je dit niet wilt kun je ze vrij maken door op Reset te klikken. Je kunt er ook zelf voor kiezen om een rol vast te zetten. Dit doe je door op Hold onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Topshot Pinballspel

Het Pinballspel speel je als je geen winnende combinatie hebt maar wel 5 of meer punten. Bovendien speel je dit Pinballspel als je naast een winnende combinatie 4 of meer punten hebt en je gokt de eerste keer fout bij het Gamble spel. Als je het Supergamble spel speelt of wanneer je een gewonnen prijs incasseert dan speel je het niet.
Bij het Pinball spel kom je de volgende functie tegen:
Ballshot 4, met de BallShot/Stop knop schiet je naar een hoger cijfer.
Symboolbonus 5 of 6, alle symbolen welke in het Symboolbonusspel staan en die te zien zijn op een zichtbare positie die worden verlicht. Je hebt recht op 10 of 20 bonuspunten bij een volle verticale of horizontale lijn. Alle symbolen blijven verlicht tot een gewonnen prijs is genomen of na een eerste Gamble of Supergamble.
Double Bonus 7, alle prijzen van het Symboolbonusspel worden verdubbeld. Deze prijs blijft geldig tot er een prijs van de rolcombinatie wordt genomen of na een Gamble of Supergamble.
Extrahold 8, hier kunnen maximaal drie extra holds worden verzameld en op een goed moment worden ingezet.
Winstreak 9, nadat er op de Start knop is geklikt draaien de rollen naar een gunstige combinatie en worden de punten op de Streakmeter gezet. Door het klikken op Start maak je nog een kans op een Winstreak. Bij 200 punten of meer op de Steakmeter verhuizen deze naar de creditmeter.
Topshot Bonus 10 en 11, een volgende letter van het woord Topshot licht op en als de laatste letter is opgelicht dan start het Bumperspel. Druk op de Stop knop om je prijs te bepalen. De punten die je wint kun je verhogen met de Gamble of Supergamble tot 200 punten.
Topstreak 12, is net als de Winstreak alleen met het verschil dat door het klikken op Start naar een winnende combinatie wordt gedraaid met minimaal 20 punten.
Voor zover aanwezig, vervalt de optie Hold bij positie 8 of hoger.
De Supergamble gebruik je om een paar stappen over te slaan en naar een hogere prijs te gokken.

Als het spelvenster wordt gesloten of als er naar een ander spel wordt overgeschakeld dan vervallen de verlichte symbolen bij de bonusspellen. De punten van de verschillende meters worden bij elkaar opgeteld en het totaal wordt verplaatst naar de creditmeter.

Gokkast Topshot Uitleg Bediening

START/GAMBLE – Activeert een draai in het basisspel/Gebruik je bij het gokspel om je prijs te verdubbelen
BALL SHOT/STOP – Gebruik je om naar een hoger cijfer te schieten
WIN STREAK/COLLECT – Gebruik je voor nog een kans op een Winstreak/Neemt je gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel
BONUS COLLECT – Voor het innen van gewonnen punten uit de bonusspellen
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende draai
TAKE WIN/RESET – Neemt je gewonnen punten uit het basisspel naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus