Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Topdeck is een gokkast welke heel veel verschillende spelmogelijkheden heeft te bieden

Gokkast Topdeck Basisspel

Het basisspel van de Topdeck gokkast wordt gespeeld op de drie rollen. Er wordt gespeeld met inzet van 1 credit per draai wat overeenkomt met 10 eurocent per draai. Het winschema voor het basisspel is afgebeeld naast de drie rollen. Je wint een prijs als je een afgebeelde combinatie van uiterst links naar rechts op de winlijn hebt. Deze winlijn is zichtbaar door de dunne lijn die over de middelste drie symbolen op de winlijn loopt. De prijzen die je wint kun je verdubbelen met de Gamble functie. Hiermee speel je een gokspel waarbij je kans maakt op het verdubbelen of verliezen van je gewonnen punten. Deze gewonnen punten worden automatisch aan de winmeter toegevoegd. Als je op de winmeter minimaal 40 punten hebt dan licht de Super Gamble toets op. Hiermee kun je 40, 80 of 100 credits verhogen tot 80, 150 of 200 credits. Het aantal credits dat je inzet en hoe vaak je het speelt dat bepaal je zelf. Als je wint dan worden de punten automatisch toegevoegd aan de creditmeter.

Op alle rollen zitten ExtraStart symbolen. Met deze symbolen worden herkansingen van het rollen spel verworden waarbij de al opgelichte feature symbolen aan blijven.

Gokkast Topdeck Featurespel

Het feature spel start bij drie feature symbolen op de winlijn. Bij dit spel speel je met heel veel opties op een Low deck en een Top deck. Door de symbolen Top deck en Low deck ga je van het ene naar het andere deck. Zo nu en dan licht Stop n Feature op en lichten de symbolen in neen langzamer tempo op zodat je kunt kiezen waar deze moet gaan stoppen.

Gokkast Topdeck Bonusspel

Door eht verzamelen van rode, groene, zilveren en gouden symbolen maak je kans op het winnen van 20, 50, 100 of 200 credits. Je krijgt een repeat beat als het spel op een van deze symbolen stopt om nog meer dan deze symbolen te sparen. Deze repeat beat gaat net zolang door tot je op No klikt. De kans hierop is altijd 50%.

Als je in het feature spel Low deck zelf op de repeat beat stopt dan licht de repeat beat knop op en deze kun je dan weer gebruiken om het feature spel opnieuw te starten maar deze is ook te gebruiken om opnieuw 50% kans te maken op een winnende combinatie in het rollenspel. Bij stoppen op positie Extra op Low deck licht onder de Pot meter Extra op en deze wordt gebruikt om de volgende features te herhalen waarna hij dan dooft. Gewonnen rood, groen, zilver of goud symbool, Climb van 4 naar 8 credits, 20 credits op Topdeck, Superwin, Pot, Super Nudges spel. Hiervoor wordt maximaal 1 Extra per keer voor gebruikt. Als je 3 Extra's hebt verzameld zonder ze te gebruiken dan win je 200 credits.

De Pot begint altijd op 40 credits en wordt steeds verhoogd met 4 als je bij het feature spel Lowdeck op het Pot + symbool stopt. Op het Top Deck kun je met de Pot win de credits van de pot binnen halen.

Het Climb spel wordt eigenlijk net zoals het gamble spel gespeeld alleen stap je na elke goede kans een trede hoger naar het maximum van 200 punten. Als je mis gokt verlies je de gewonnen punten niet.

Het Super Nudge spel start bij het stoppen op Super Nudge. Er worden 1, 2 of 3 nudges verdiend na het klikken op de Stop knop. Er kan dan nog worden door gespaard voor maximaal 8 nudges. Deze nudges bepalen het aantal posities dat de rollen verplaatst kunnen worden om naar een winnende combinatie te gaan.

Het maximaal aantal haalbare punten zijn te zien op de Gamble feature rechts onder in je scherm. Je kunt ze nemen door op de knop Auto Nudge te klikken. Je kunt ook proberen om de rollen naar een gunstiger positie te draaien maar steeds als je op de Start knop klikt gaat er een nudge van het aantal nudges af.

Als je van dit spel naar een ander spel gaat dan vervallen de gespaarde nudges.

Gokkast Topdeck Uitleg Bediening

START/STOP – Activeert een draai in het spel/Gebruik je bij de verschillende bonus features
SUPER GAMBLE – Gebruik je bij het Super Gamble spel voor het verdubbelen van je punten
CHANGE BET – Selecteert de inzet waar je het spel mee wilt gaan spelen
AUTO NUDGE – Gebruik je bij het Super Nudge spel
REPEAT BEAT – Gebruik je bij het Repeat Beat spel om het feature spel opnieuw op te starten
HOLD – Houdt de rollen met een potentiële winkans voor de volgende ronde vast
TAKE WIN/RESET – Neemt gewonnen punten naar de creditmeter/ Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus