Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Thunderfist

Thunderfist is een gokkast die draait om oosterse vechtkunsten. De rollen zijn uitgevoerd in het groen van de bamboo-jungle en verschillende ninjas laten hun krijgskunten zien. Laat je mee voeren naar het Verre Oosten en maak mooie winsten op de Thunderfist gokkast.

Het thema van gokkast Thunderfist

Thunderfist neemt je mee naar een bamboo jungle ergens in het Verre Oosten waar een aantal ninjas hun krijgskunsten oefenen en tentoonstellen. De rollen bestaan uit een bamboeraamwerk en ook de bekende J, K, Q en 10 symbolen zijn uitgevoerd in bamboestaven. Je speelt verschillende ninja’s op de rollen, elk met een eigen kostuum en eigen attributen. De ninja’s worden getraind door de Sensei of de leermeester, die bliksem creëert met zijn handen en tevens het stacked wild symbool is. Met gouden draken in amulet vorm verbeter je je vechtkunsten en maak je extra kans op mooie winsten.

Spelfuncties gokkast Thunderfist

De Thunderfist gokkast bestaat uit 5 rollen, 3 rijen en biedt in plaats van vaste winlijnen maar liefst 243 verschillende manieren om te winnen. Met functies zoals freespins, stacked wilds en vermenigvuldigers kunnen mooie winsten je bijna niet meer ontgaan. Klik tijdens je spel op één van de symbolen op de rollen en deze komt tot leven. Stacked wilds kunnen andere symbolen, behalve scatters, vervangen zodat je sneller een winnende combinatie speelt. Je kunt stacked wilds ook in freespin- rondes spelen. Scatter symbolen activeren freespin-rondes. Speel je 3 scatters op de rollen, dan ontvang je 10 freespins. Vier scatters leveren je 15 freespins op en speel je 5 scatters, dan ontvang je 20 freespins. Tijdens freespin-rondes wordt je winst vermenigvuldigd oplopend tot en met factor 5. De inzet bij freespins-rondes is dezelfde als de inzet van de ronde die de freespins heeft geactiveerd.

De bediening van gokkast Thunderfist

Bij Thunderfist kun je op verschillende niveaus en met verschillende muntwaardes spelen. Je bepaalt het inzetniveau bij ‘bet level’ en je kunt kiezen tussen niveau 1 tot en met 10. Uiterst rechts kun je het muntniveau, variërend van minimaal €0,01 tot maximaal €0, 50 per winmanier instellen. Als je op het hoogste inzetniveau met de hoogste muntwaarde wilt spelen, dan kun je op ‘max bet’ klikken. De minimuminzet is €0,25 (inzetniveau 1 + muntwaarde €0,01 vermenigvuldig met 243 winmanieren) en de maximuminzet is €125 (inzetniveau 10 + muntwaarde €0,50 vermenigvuldig met 243 winmanieren). Nadat je alles hebt ingesteld klik je op het ronde veld onder de rollen om het spel te beginnen. Je kunt te allen tijde het inzetniveau en de muntwaarde aanpassen. Je kunt ervoor kiezen om in autoplay-modus te spelen. Er worden dan automatisch 10, 20, 50 of 100 rondes achter elkaar gespeeld afhankelijk van het aantal dat je selecteert. Links onderin kun je bij het moersleuteltje spelinstellingen zoals geluidseffecten en kwaliteit van de animaties instellen. Bij het veld ernaast kun je het geluid aan of uitzetten. Het vragenteken ernaast opent het helpmenu en ook met ‘auto-veld ernaast kun je het aantal rondes voor de autoplay modus instellen.

Conclusie Thunderfist gokkast recensie

Thunderfist is een mooi uitgevoerde gratis gokkast die sfeer van het Verre Oosten en zijn vechtkunsten bij je thuis of op je mobiele toestel brengt. Met 243 verschillende manieren om te winnen en functies zoals stacked wilds, scatters en freespins, die je vermenigvuldigers kunnen opleveren, maak je op een leuke en spannende manier kans op 1.215.000 munten die je kunt omwisselen in keiharde euro’s.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus