Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Thrill Spin

Thrill Spin neemt je mee naar de kermis. De naam van de gokkast verwijst naar de ‘thrill’ of spanning van de achtbaan op de kermis en als achtergrond hoor je zachtjes pratende en joelende mensen. Speel met 15 winlijnen en voel de spanning en het plezier dat een dagje kermis met zich mee brengt.

Het thema van gokkast Thrill Spin

Thrill Spin heeft als thema de kermis die met zijn draaimolen, spookhuis en achtbaan door de jaren heen niet veel is veranderd. De Thrill Spin gokkast is mooi vormgegeven met symbolen zoals kaartjes (voor de achtbaan), draaimolens en ballonenverkopers, die op de rollen verschijnen. Op de achtergrond hoor je het geroezemoes en gejoel van de mensen, die het naar hun zin hebben met eeuwenoud vermaak. Met Thrill spin waan je je op de kermis vanuit je luie stoel of waar je maar wilt als je graag vanaf je mobiele toestel speelt.

Spelfuncties gokkast Thrill Spin

De Thrill Spin gokkast bestaat uit 5 rollen, 3 rijen en heeft 15 winlijnen. Je speelt een winnende combinatie als er ten minste 2 van dezelfde symbolen op de rollen verschijnen. Hoe meer identieke symbolen je op een actieve winlijn speelt, des te hoger je winst. Ook bij Thrill Spin kun je gebruik maken van wild symbolen. De wild bij deze gokkast is een figuurtje in een achtbaan. De wild kan elk ander symbool, behalve de scatter vervangen om je sneller op weg te helpen naar een winnende combinatie. Speel je een winnende combinatie met behulp van een wild, dan wordt je winst verdubbeld. Je kunt met de hulp van wilds maar liefst oplopend tot 10.000 munten winnen. Het scatter symbool, de ballonenverkoper, kan je freespins opleveren en je winst met een bepaalde factor vermenigvuldigen. Speel je ten minste 3 scatters op de rollen, dan ontvang je 15 freespins. Maak je winst met behulp van deze freespins, dan wordt deze met factor 3 vermenigvuldigd. Tijdens freespin rondes kun je extra freespins winnen.

De bediening van gokkast Thrill Spin

Bij Thrill Spin kun je op verschillende niveaus en met verschillende muntwaardes spelen. Je bepaalt het inzetniveau bij ‘bet level’ en je kunt kiezen tussen niveau 1 tot en met 5. Bij ‘bet lines’ bepaal je het aantal speellijnen waarmee je wilt spelen en je kunt maximaal 15 lijnen inzetten. Uiterst rechts kun je het muntniveau, variërend van minimaal €0,02 tot maximaal €0, 50 per winlijn, instellen. Als je met het maximum aantal winlijnen op het hoogste inzetniveau met de hoogste muntwaarde wilt spelen, dan kun je op ‘max bet’ klikken. De minimuminzet bij 15 winlijnen is €0,30 (inzetniveau 1 + muntwaarde €0,02) en de maximuminzet bij 15 winlijnen is €37,50 (inzetniveau 5 + muntwaarde €0,50). Nadat je alles hebt ingesteld klik je op het ronde veld onder de rollen om het spel te beginnen. Je kunt te allen tijde het inzetniveau, het aantal inzetlijnen en de muntwaarde aanpassen.

Conclusie Thrill Spin gokkast recensie

Thrill Spin is een leuke gratis gokkast die de nostalgie en het plezier van een bezoekje aan de kermis mooi weergeeft. Je kunt bij deze gokkast je winst flink vergroten door vermenigvuldigingsfactors, die functies zoals wilds, freespins en scatters je kunnen opleveren en oplopend tot 10.000 munten winnen.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus