Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Thief

Thief van Netent is super spannende gokkast met een erg mooie vormgeving. Naast het spannende thema heeft deze gokkast behoorlijk wat interessante extra speleigenschappen waaronder twee verschillende soorten Freespins, Scatter symbolen, Wild symbolen en Diamond symbolen. Wat die laatste precies inhoudt weten we nog niet maar daar komen we snel genoeg achter. In ieder geval genoeg interessante eigenschappen om deze gokkast eens nader te onderzoeken.

Het thema van gokkast Thief

Thief speelt zich in de toekomst af met zijn supersonische snufjes en techniek. In dit spel sta je op het punt om met behulp van alle special features de grootste inbraak ooit te plegen. Een donkere en regenachtige straat met uitgestorven gebouwen en verschillende wapens en hulpmiddelen op de rollen brengen je samen met de spannende achtergrond deuntjes en geluiden helemaal in de stemming van deze belangrijke missie.

Spelfuncties gokkast Thief

De Secret Code speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 25 winlijnen waarbij het inzetniveau en de muntwaarden instelbaar is. De winlijnen staan in dit spel vast dus je speelt standaard met 25 stuks. Winnende combinaties worden gevormd van links naar rechts aansluitend op een winlijn. De hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere winlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld. Het spel heeft vijf speciale speleigenschappen; Scatter symbolen, Wilds, normale Freespins, Adrenaline Freespins en Diamond symbolen. Vooral deze Diamond symbolen zijn erg interessant. Met deze symbolen kan je bij vijf stuks maar liefst 5.000 munten winnen!

De bediening van gokkast Thief

Bij de Thief gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 10 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Het inzetniveau wordt vermenigvuldigd met het aantal winlijnen en de gekozen muntwaarde, en dit bedrag is dan wat je per ronde inzet. Het aantal winlijnen staat vast wat inhoudt dat de minimale inzet in dit spel €0,25 is.

Hieronder vind je de minimum en maximum inzet voor deze gokkast.

Minimum inzet: inzetniveau 1 x 25 winlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,25

Maximum inzet: inzetniveau 10 x 25 winlijnen x muntwaarde € 0,50 = € 125

In het winplan vind je onder andere de winnende combinaties terug en de uitkeringen die hierbij horen. Deze tabel open je door op de prijzentabel knop, linksonder in je scherm, te klikken.

Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Je kunt hier onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen als grafische kwaliteit en geluidseffecten en ook kan je hier de spelgeschiedenis bekijken.

Conclusie Thief gokkast recensie

Houd je van een gokkast met wat meer spanning en vind je een mooie vormgeving belangrijk dan is Thief zeker een goede keuze. Niet alleen door het thema maar ook door de mooie speleigenschappen is deze gokkast zeer interessant.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus