The Wish Master

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast The Wish Master

The Wish Master van Netent is een erg mooi vormgegeven gokkast die je meeneemt naar de magische wereld van geesten en toverlampen. Het spel belooft met veel verschillende speciale features en een maximale winst van 900.000 munten heel veel goeds. Daarnaast ziet het er ook prachtig uit dus ons lijkt het zeker de moeite waard om het eens uit te proberen. Misschien vervult de genie in a bottle wel jouw wens!

Het thema van gokkast The Wish Master

Deze gokkast is gebaseerd op het verhaal van Aladin en de wonderlamp. Zodra je het spel opent komt de magie je tegemoet. Naast de standaard 10 tot en met Aas symbolen staan er ook nog een heleboel andere prachtige symbolen op de rol. Verschillende dierenkoppen met mooie edelstenen en andere schatten laten je een beetje voelen hoe rijkdom kan zijn. Natuurlijk ontbreekt de geest en zijn toverlamp niet. Dit is waar je het hele spel steeds op zit te wachten. Dit is diegene die jou helpt met het behalen van de winst! Al deze mooie beelden worden aangevuld door passende klanken en muziek.

Spelfuncties gokkast The Wish Master

The Wish Master is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 20 vaste winlijnen waarbij het inzetniveau en de muntwaarden naar eigen keuze instelbaar zijn. Winnende combinaties worden gevormd bij 3 dezelfde symbolen van links naar rechts aansluitend op een winlijn. De features zijn onder andere symbool vervangende Wilds, Scatters en Expanding-, Random-, Stacked- en Selected Symbols Wilds en vermenigvuldigers.

De bediening van gokkast The Wish Master

Bij The Wish Master kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 10 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Het inzetniveau wordt vermenigvuldigd met het aantal winlijnen en de gekozen muntwaarde, en dit bedrag is dan wat je per ronde inzet. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet voor deze gokkast.

Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,20

Maximum inzet: inzetniveau 10 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0,50 = € 100

In de uitbetalingstabel vind je onder andere de winnende combinaties terug en de uitkeringen die hierbij horen. Deze tabel open je door op de “i” knop, van informatie, te klikken.

De hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere winlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld.

Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de speelautomaat. Je kunt hier onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, het spel op automatisch spelen te zetten, de spelregels op te vragen en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen als omgevingsgeluid en spelgeschiedenis.

Conclusie The Wish Master gokkast recensie

Houd je van sprookjes, magie en de oudheid dan is The Wish Master gokkast een perfecte keuze. De mooie beelden nemen je even mee naar het prachtige sprookje van Aladin en de wonderlamp.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus