Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast The Hit heeft een basisspel en een bovenspel en een bijzondere spaarfunctie met een fruitladder voor extra prijzen

Gokkast The Hit Basisspel

Het basisspel van The Hit wordt gespeeld op de onderste drie rollen met een inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Bij het basisspel is er 1 winlijn actief. Deze zie je aangeduid door het dunne lijntje welke over de middelste symbolen van de drie rollen loopt. Er zijn prijzen te winnen volgens het winschema welke is afgebeeld naast de drie onderste rollen. Tijdens het spelen van het basisspel worden er symbolen gespaard in de fruitladder welke je aan de rechterkant van de gokkast ziet. Hierbij vallen er extra credits te winnen. Elke speelbeurt wordt er een andere kolom geactiveerd. Wanneer er een symbool wordt bereikt waarbij een credit aantal staat afgebeeld kun je er voor kiezen deze credits te innen. Dit doe je door op de knop Take Fruitladders te klikken, alle fruitladders worden dan geleegd. Als er een prijs in het basisspel valt met de symbolen dan moet er in de fruitladder opnieuw worden gespaard.

Het is mogelijk om de gewonnen credits bij het basisspel te verhogen met de Gamble functie. Hierbij moet je gokken op kop of munt. Gok je fout dan val je niet meteen terug naar 0 maar daal je 1 trede op de gokladder. Om het gokken te versnellen kun je de knop Gamble ingedrukt houden.
Het is natuurlijk ook mogelijk om de gewonnen credits meteen te innen. Dit doe je door op de Collect knop te klikken.

De gokkast The Hit heeft ook een automatische Hold functie. Hierbij worden tijdens het spelen de rollen met een gunstige positie vast gehouden voor de volgende speelronde. Wanneer je dit niet wilt kun je dit, door op de Reset knop te klikken, ongedaan maken. Als speler kun je er ook zelf voor kiexzen om bepaalde rollen vast te houden voor een volgende speelronde. Dit doe je door onder de rol van je keuze op Hold te klikken.

Gokkast The Hit Bovenspel

Het bovenspel van The Hit wordt gespeeld op de bovenste vier rollen. De inzet waar je het bovenspel mee kunt spelen kun je instellen met de Choose Bet knop en is te spelen met een inzet van 4, 8 of 16 credits per speelronde. Bij het bovenspel tellen alle symbolen kris/kras. Wordt er gespeeld met een inzet van 4 credits dan zijn alleen de eerste drie rollen actief. Bij inzet van 8 credits draait ook de vierde rol mee. Alle prijzencombinaties op de rollen 1, 2 en 3 of 2, 3 en 4 worden uitbetaald. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 16 credits zijn er de volgende rollencombinaties prijzen te winnen: rollen 1, 2 en 3, rollen 2, 3 en 4, rollen 1, 3 en 4, rollen 1, 2 en 4.

Er kan ieder moment worden gekozen voor het innen van de credits naar de basisspelmeter. Dit doe je door op de knop Collect te klikken.

Gokkast The Hit Uitleg Bediening

START/TO HITMETER – Activeert een draai in het basissspel of in het vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits naar Hitmeter
CHOOSE BET/GAMBLE – Activeert het bovenspel/Kies je bij het Gambel spel
TAKE FRUITLADDERS – Voor het innen van gewonnen credits op de fruitladders
HOLD – Houdt rollen met een gunstige combinatie vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET – Voor het innen van gewonnen credits/Reset de automatische holdfunctie
AUTOPLAY – Te gebruiken om de gokkast automatisch te laten draaien zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus