Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast The Heist

The Heist is de nieuwste en wel heel spannende gokkast van Eurocazino. Je speelt bij deze mooie gokkast een basisspel en een vervolgspel en dit speel je op dezelfde rollen. Bij het spelen van het vervolgspel maak je kans op het winnen van een extra bonusspel voor nog meer mooie winsten. Je start met het spelen van het basisspel. Dit speel je met een inzet van 1 credit per ronde en er is dan 1 actieve winlijn. De winnende combinaties met bijbehorende prijzen zijn terug te vinden naast de rollen. Onder de rollen zie je de Hold knoppen. Hiermee kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai.

Gokkast The Heist Vervolgspel

Heb je voldoende punten op je meter dan kun je er voor kiezen om het vervolgspel te gaan spelen. Dit speel je op dezelfde rollen als het basisspel alleen speel je dit met een inzet van 5 of 10 punten per draai. Bij beide inzetten zijn er dan maar liefst 27 winlijnen doordat de combinaties ook kriskras tellen. Op het schema boven de rollen kun je de te winnen prijzen terug vinden. Verschijnen er tijdens het spelen van het vervolgspel drie bonussymbolen op de rollen dan mag je het speciale bonusspel spelen. Hierbij moet je proberen de kluis met geld te kraken waarbij je kans maakt op het winnen van een extra grote prijs.

Gokkast The Heist Uitleg Bediening

START/SAVE - activeert een draai in het spel/plaatst gewonnen punten op je creditmeter
STOP - gebruik je bij het kraken van de kluis tijdens het spelen van het basisspel
CHOOSE GAME - bepaalt de inzet per ronde waar je het spel mee wilt gaan spelen
HOLD - hiermee kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor een volgende ronde
COLLECT/RESET plaatst gewonnen punten op de spaarmeter/resetknop voor de hold functie
AUTO PLAY - laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen zodat je niet steeds op de Startknop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus