Tales of Krakow

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Tales of Krakow

Tales of Krakow van Netent is een op het eerste oog een beetje duister en sprookjesachtig ogende gokkast. De gokkast heeft als special features de bekende Wilds, Free Spins en Scaters en daarnaast een spannend bonusspel waarbij het de bedoeling is zoveel mogelijk bonuswinsten bij elkaar te verzamelen. En natuurlijk is dat ook onze bedoeling anders zouden we dit spel niet uitproberen. Laten we eens kijken of deze gokkast ons wat geluk kan brengen.

Het thema van gokkast Tales of Krakow

Tales of Krakow is een gokkast met als thema de Poolse geschiedenis en legendes. Naast de standaard symbolen 10 tot en met Aas die in hun vormgeving zijn aangepast naar het thema, staan er ook verschillende andere symbolen op de rollen. Je komt onder andere een elf achtige mevrouw, een koning, de duivel en een draak tegen. Vooral de draak speelt een grote rol in zowel het hoofd als het bonusspel. Deze draak moet waarschijnlijk de Wawel draak voorstellen, de hoofdrolspeler in een van de bekendste Poolse legendes. Verder speelt het spel zich midden in de Krakowse nacht en de grot van de draak af. De mysterieuze geluiden geven het geheel nog een extra spannend tintje.

Spelfuncties gokkast Tales of Krakow

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen, 3 rijen en 30 winlijnen waar je met verschillende muntwaarden op kunt inzetten. De winlijnen staan niet vast dus ook deze zijn naar eigen keuze in te schakelen. De extra eigenschappen van deze gokkast zijn Wild symbolen, Free spins, Scaters en het al eerder genoemde bonusspel waarbij je de eieren van de kraak moet kraken om zoveel mogelijk winst te verzamelen.

De bediening van gokkast Tales of Krakow

Bij deze gratis gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 4 verschillende inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Je speelt met minimaal 1 winlijn en maximaal 30 winlijnen waardoor de minimum inzet in dit spel € 0,01 is bij een muntwaarde van € 0,01 en de maximum inzet €60 is euro bij een muntwaarde van € 0,50.

Hieronder de berekening voor de minimum en maximum inzet voor deze gokkast bij het gebruik van 30 winlijnen.

Minimum inzet bij 30 winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01) = € 0,30

Maximum inzet bij 30 winlijnen (inzetniveau 4 + muntwaarde 0,50) = € 60

Het uitbetalingsschema vind je terug onder de knop “PAYTABLE”. Hier kan je onder andere de winnende combinaties bekijken, de winsten hiervan en het verloop van de winlijnen.

Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen die goed van toepassing kunnen komen tijdens het spelen van dit spel.

Conclusie Tales of Krakow gokkast recensie

De Tales of Krakow gokkast is een leuke gokkast met niet al te veel poespas. Door de 30 niet vaste winlijnen kan je met een minimum inzet van € 0,01 zeer laag beginnen.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus