Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Sweet 16 heeft een basisspel in de vorm van een kaartspel en een vervolgspel op vier rollen

Gokkast Sweet 16 Basisspel

Het basisspel van de gokkast Sweet 16 is een soort kaartspel. Deze wordt gespeeld op de onderste twee rollen en speel je tegen de bank. Als er een kaart met de hoogste waarde bij de rol van de bank verschijnt dan wint de bank. Heeft de speler de kaart met de hoogste waarde dan wordt de inzet verdubbeld en kunnen de gewonnen punten overgezet worden naar het vervolgspel. Dit doe je door op de knop Save te klikken. Het basisspel wordt gespeeld met inzet van 1 credit, gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Als er twee gelijke kaarten worden getrokken dan wordt de inzet gratis verhoogd met 1 credit zodat de inzet voor de volgende draai 2 credits is.

Voor het innen van de gewonnen credits naar de creditmeter kun je op de knop Collect klikken.

Gokkast Sweet 16 Vervolgspel

Bij deze gokkast kun je er ook voor kiezen om gelijk met het vervolgspel te beginnen. Dit vervolgspel wordt op de bovenste rollen gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits. Dit kun je instellen met de Choose Game knop. Als er wordt gespeeld met inzet van 5 credits dan speel je op 4 winlijnen. Als je met inzet van 10 credits speelt dan speel je op 8 winlijnen en bij een inzet van 20 credits zijn er 16 winlijnen. Dit betekent dat er bij inzet van 20 credits maar liefst 16 prijzen gewonnen kunnen worden. Naast de rollen zie je een schema met de te winnen prijzen afgebeeld.

De credits die je hebt gewonnen bij het vervolgspel kun je naar de creditmeter van het basisspel verplaatsen door op Collect te klikken. De potten worden dan 1 voor 1 geleegd.

Gokkast Sweet 16 Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel en vervolgspel/Plaatst gewonnen credits naar het vervolgspel
CHOOSE GAME – Selecteert inzet voor het vervolgspel en start het vervolgspel
COLLECT – Zet gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit kan altijd weer worden onderbroken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus