Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Supertron is een gokkast met een basisspel op drie rollen en een bovenspel op vier rollen

Gokkast Supertron Basisspel

Bij de Supertron begin je met het spelen van het Basisspel. Dit wordt gespeeld op de onderste drie rollen op 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar gemaakt met het lijntje welke je over de middelste drie symbolen van de rollen ziet lopen. Je speelt het basisspel met inzet van 1 credit per draai. Dit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. De prijzen die er gewonnen kunnen worden staan vermeld in het schema welke je aan de rechterkant van de drie rollen ziet staan. Onder de drie rollen zie je dat het symbool van een ster met een dollarteken erop kriskras een mystery prijs oplevert.

De gewonnen prijzen in het basisspel kunnen worden verdubbeld met het Gamble spel. Hierbij moet je voorspellen of er kop of munt zal vallen. Heb je het goed gegokt dan verdubbel je je prijs, heb je het fout dan verlies je de gehele prijs. Je kunt door blijven verdubbelen tot een aantal van 200 credits. Als je het Gamble spel niet wilt spelen dan kun je op Collect klikken en vervolgens wordt je gewonnen prijs toegevoegd aan de display van het basisspel.

De Reelmagic gokkast heeft ook een ingebouwde autohold functie. Hierbij worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden voor de volgende ronde. Als je dit niet wilt kun je ze weer vrijgeven door op Reset te klikken. Het is ook mogelijk om zelf rollen vast te zetten voor een volgende speelronde. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Supertron Bovenspel

Het bovenspel van de gokkast Supertron wordt gespeeld op de bovenste vier rollen. Er kan dan worden ingezet met 4, 8 of 16 credits per draai. Bij het bovenspel kun je de prijzen winnen die er worden afgebeeld in het winschema onder de bovenste vier rollen. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 8 credits dan gelden de winnende combinaties op de rollen 1, 2 en 3 en op de rollen 2, 3 en 4. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 16 credits per draai dan gelden de winnende combinaties ook op de rollen 1, 2 en 4 en op de rollen 1, 3 en 4.Wanneer er punten op de Supermeter staan van meer dan 200 dan gaan deze niet verloren. Alle puntenaantallen van 200 of meer gaan automatisch op de creditmeter en vervolgens wordt er teruggekeerd naar het basisspel.

Gokkast Supertron Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of het bovenspel/Neemt gewonnen prijzen mee naar supermeter
TAIL – Kies je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Kies je bij het Gamble spel voor Head
CHANGE BET – Bepaalt de nieuwe inzet voor het bovenspel
HOLD – Houdt automatisch rollen vast met gunstige positie voor de volgende ronde
RESET/COLLECT – Reset automatische hold functie/Zet gewonnen credits op meter van basisspel
AUTOPLAY – Laat gokkast automatisch spelen zodat er niet op Start hoeft worden geklikt. Is te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus