Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Super Joker heeft een basisspel een een bovenspel waarbij de jokers voor extra mystery prijzen zorgen

Gokkast Super Joker Basisspel

De Super Joker gokkast heeft een basisspel welke gespeeld wordt op de onderste 4 rollen waarvan er drie draaien. Er wordt ingezet met 1 credit per speelronde. Een credit is gelijk aan 10 eurocent. Naast de onderste rollen staat het winschema van het basisspel afgebeeld. Je wint een prijs als je een van deze combinaties van uiterst links naar rechts op de winlijn krijgt. De winlijn is zichtbaar door middel van de dunne lijn die over de middelste symbolen op de rollen loopt. Met de Jokers kun je een mystery prijs winnen. Bij twee Jokers op de winlijn krijg je een prijs tussen de 2 en 100 credits, bij 3 Jokers op de winlijn krijg je een prijs tussen de 4 en 200 credits.

De punten die je tijdens het basisspel wint kun je nog eens verdubbelen met de Gamble functie. Hierbij speel je een gokspel waarbij je moet kiezen voor Head of tail. Kies je goed dan verdubbel je je gewonnen punten, kies je verkeerd dan verlies je je gewonnen punten. Om je punten op de creditmeter van het basisspel te zetten klik je op de knop Take Win. Je kunt ook je punten overzetten naar de spaarmeters van het bovenspel. Dit doe je door op de knop Save te klikken.

Bij de gokkast Super Joker is een automatische Hold functie ingebouwd. Hiermee worden de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vastgehouden. Als je dit niet wilt kun je dit annuleren door op de knop Reset te klikken. Je kunt er tijdens het spelen ook zelf voor kiezen om een rol vast te zetten. Dit doe je door op de knop Hold onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Super Joker Bovenspel

Als je vier of meer credits hebt gespaard op 1 of meer van de spaarmeters van het bovenspel dan kun je dit bovenspel gaan spelen. Afhankelijk van je inzet, wordt het bovenspel op alle rollen gespeeld. Het winschema van het bovenspel is te zien rechts naast de bovenste rollen. Je kunt inzetten met 5, 10 of 20 credits per draai. Wanneer je inzet met 5 credits dan zijn er 5 winlijnen actief, bij inzet van 10 credits zijn er 10 actieve winlijnen en bij inzet van 20 credits zijn er 20 winlijnen actief. Wanneer je dus een van de afgebeelde combinaties uit het winschema op een actieve winlijn hebt, dan win je de daarbij behorende prijs.

Het aantal credits wat er wordt ingezet wordt altijd van de hoogste meter gehaald. Ook wordt er 1 credit van de laagste meter gehaald en de credits die je wint worden altijd evenredig over de spaarmeters verdeeld. Als er 1000 punten of meer op de Total meter staan dan worden deze automatisch verhuisd van die spaarmeter zodat het aantal weer beneden de 1000 komt.

Met de knop Take Win kun je credits van het bovenspel verhuizen naar de creditmeter van het basisspel en je kunt het basisspel weer spelen door op de knop Change Bet te klikken.

Gokkast Super Joker Bovenspel

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of bvoenspel/Plaatst gewonnen credits van basisspel naar bovenspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
CHANGE BET – Selecteert de inzet voor het bovenspel
HOLD – Houdt de rollen vast met een gunstige positie voor de volgende ronde
RESET/TAKE WIN – Reset de automatische Hold functie/Verplaatst credits van bovenspel naar creditmeter van het basisspel
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus