Super Eighties

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Super Eighties

De Super Eighties gokkast is een kleurvolle leuk vormgegeven gokkast van Netent. De speciale speleigenschappen lijken wat standaard maar over het algemeen beloven deze wel extra winkansen. Met de minimum inzet van € 0,01 en de maximum inzet van € 100 kan iedereen wel uit de voeten, of je nou een heel laag of een heel hoog budget hebt. En vooral wanneer je een eighties child bent zal deze gokkast je aanspreken!

Het thema van gokkast Super Eighties

Super Eighties kan geen ander thema hebben dan de geweldige jaren tachtig. En waar moet je aan denken bij de jaren tachtig? Juist! Walkmans, skateboards, gigantische mobiele telefoons en snelle auto's. En precies dit allemaal zie je op de rollen verschijnen tijdens het spelen van dit spel. Even terug naar die heerlijke tijd waar je super blij werd van de nieuwste muziek op een cassettebandje en een spelletje spelen achter je Commodore 64. En natuurlijk ook de geluiden en het achtergronddeuntje passen helemaal bij deze tijd!

Spelfuncties gokkast Super Eighties

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen, 4 rijen en maar liefst 40 winlijnen. Zowel het inzetniveau, de muntwaarden als het aantal winlijnen waarmee je speelt zijn elke ronde weer opnieuw in te stellen. Winnende combinaties heb je al vanaf drie dezelfde symbolen en natuurlijk helpen de speciale speleigenschappen (Wilds, Scatter symbolen en Free-spins] ook bij het behalen van een mooie winst.

De bediening van gokkast Super Eighties

Bij de Super Eighties gokkast kan je kiezen uit 5 inzetniveaus en 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50, waarbij het inzetniveau het aantal munten per winlijn is waarmee je speelt en de muntwaarde het bedrag wat een munt waard is. Het bedrag wat je inzet per speelronde is dus de inzet vermenigvuldigd met de muntwaarde.

De minimum inzet bij het spelen met 40 winlijnen is € 0,40 met de volgende berekening: 1 x 40 winlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,40 De maximum inzet bij het spelen met 40 winlijnen is €100 met de volgende berekening: 5 x 40 winlijnen x muntwaarde € 0,50 = € 100

Linksonder in het speelscherm vind je de paytable waarin je terug kan vinden hoeveel munten je wint bij welke combinaties en wat jouw huidige winst is. Een winlijn van Super Eighties loopt van uiterst links naar rechts en alleen de hoogste winst van een winnende combinatie op een lijn wordt uitgekeerd. Wanneer er via meerdere combinaties prijzen vallen dan worden deze bij elkaar opgeteld.

Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de speelautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Super Eighties gokkast recensie

De Super Eighties gokkast is een hele vrolijke gokkast. Helemaal wanneer je de jaren tachtig heb meegemaakt is dit een leuk spel om te spelen. Naast een leuk thema heeft deze gokkast ook genoeg win kansen en met de minimale inzet van € 0,01 en een maximale inzet van € 100 kan je alle kanten op!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus