Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

De gokkast Super Bonus heeft een basisspel en een bovenspel en deze worden op afzonderlijke rollen gespeeld. Bijzondere prijzen kun je winnen met de bonus matrix welke actief wordt bij inzet van 10 credits per draai en als er 3 ster symbolen, kriskras, op de rollen verschijnen.

Gokkast Super Bonus basisspel

Als je de Super Bonus gaat spelen dan kun je eerst het basisspel spelen. Dit wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 winlijn er met 1 credit per draai als inzet. Heb je drie sterren op je scherm dan krijg je een mystery prijs welke tussen de 10 en de 100 credits ligt. Onder de rollen zie je het woord Hold staan. Deze kun je gebruiken om een rol of meerdere rollen met een gunstige positie vast te zetten voor de volgende draai. Op de gokkast zelf zie je precies met welke combinaties je de daarbij behorende prijzen kunt winnen. Alle prijzen die je wint kun je innen of je kunt er voor kiezen om ze te verdubbelen met de Head/Tail functie.

Gokkast Super Bonus bovenspel

Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met inzet van 5 of 10 credits per draai. Bij het bovenspel speel je op 5 actieve winlijnen en maak je extra kans op prijzen met de jokers die als wild symbool mogen tellen. Als je speelt met 10 credits per draai dan word de Bonus matrix actief bij het verschijnen van 3 matrix symbolen kriskras op de winlijnen. In de matrix lichten dan nummers op en deze geven je vijf kansen op het winnen van 10 tot 200 credits. In totaal zijn er dus bij dit bonusspel 1000 punten extra te verdienen. De prijzen die je bij het bovenspel kunt winnen staan vermeld in het schema rechts naast de rollen.

Gokkast Super Bonus uitleg bediening

START/SAVE – activeert een draai in het spel/plaatst de gewonnen punten op de creditmeter
CHOOSE BET – bepaald de inzet per draai
GAMBLE – gamble functie voor het verdubbelen van de gewonnen credits
HOLD – houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET – plaatst de gewonnen punten naar de totaal meter/reset de hold functie
AUTOPLAY – laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde rondes spelen

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus