Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Supaflush heeft een basisspel op de vier rollen en het vervolgspel is een kaartspel

Gokkast Supaflush Basisspel

Het basisspel van de Supaflush gokkast wordt gespeeld op de vier rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door de dunne lijn die je over de middelste symbolen ziet lopen op de rollen. De inzet bij het basisspel is 1 credit per draai en dit is gelijk aan 10 eurocent. De te winnen prijzen voor het basisspel staan vermeld in het winschema onder en naast de rollen. Je wint een prijs als je een van de combinaties uit het winschema op je winlijn krijgt van uiterst links naar rechts.

De prijzen die je bij het basisspel wint kun je verdubbelen tot 200 punten. Dit doe je met het Rad van Avontuur. Puntenaantallen van bijvoorbeeld 120 kunnen met factor 1,5 worden verhoogd. Ook is het zo dat het aantal gewonnen punten bepalend is of ook met een factor 1,5 vermenigvuldigd kan worden want het totaal moet namelijk uitkomen op een veelvoud van 4.

Het Rad van Avontuur wordt bij het basisspel en bij het kaartspel gebruikt om de gewonnen credits te verhogen. Het rad start standaard op x 2 en loopt vervolgens stapsgewijs op. Het Rad stopt door op de Start/Gamble knop te klikken. Als er hoger dan 2 x gekozen wordt of wanneer met x 1,5 of x 2 de winst eenmaal wordt verhoogd dan vervallen de features die al verzameld zijn in het kaartspel.

Met de automatische Hold functie van de gokkast worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden voor de volgende ronde. Dit kun je annuleren door op de Reset knop te klikken. Je kunt tijdens het spelen er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te zetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Supaflush Vervolgspel-Kaartspel

Het doel bij het kaartspel is om zoveel mogelijk kaarten aansluitend op een rij te krijgen. Meerdere series tellen hierbij allemaal mee. In het basisspel kunnen met de cijfers op de rollen features in de ladder worden gestart of verworven. Bij 4 punten krijg je een bonusspin welke je start door op de Bonus-Spin knop te klikken. Hierdoor kunnen aanvullende punten worden gewonnen om hoger op de ladder te komen en andere features te starten. Het kaartspel start bij 5 of 6 punten en daarbij worden dan 2 willekeurige kaarten getrokken die oplichten in de kaartenrij erboven.
Bij 7 punten wordt de shuffle cards knop geactiveerd en is er de mogelijkheid tot het eenmalig schudden van de kaarten met het doel op een meer winnende combinatie. Deze functie kan op elk moment worden ingezet zolang deze actief blijft. Je stopt het schudden met de knop Stop.
De joker wordt actief bij 8 punten en is in te zetten om een winnende combinatie te completeren. De kaart die dan gewenst is kies je met de Stop knop.
Bij 9 punten worden de gewonnen credits en de nog te winnen credits verdubbeld. Bij 10 en 11 punten start de Super flush functie en worden 1 tot 5 keer de kaartrollen gestart en de diverse ontbrekende kaarten toegevoegd aan de kaartenrij.

Als er 200 punten zijn gehaald dan worden deze automatisch aan de creditmeter toegevoegd. Om gewonnen punten te innen gebruik je de Take Feature knop en deze kun je dan als je dat wilt weer inzetten bij het Rad van Avontuur.

Gokkast Supaflush Uitleg Bediening

START/GAMBLE – Activeert een draai in het basisspel/Gebruik je bij het basisspel voor het verdubbelen van je punten
BONUS SPIN – Start bij 4 punten de Bonusspin voor het hoger komen op de ladder
STOP – Gebruik je bij het kiezen van en kaart voor de ingezette Joker
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende ronde vast
RESET/TAKE WIN – Reset de automatische Hold functie/Neemt de gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden bij zowel het basisspel als het kaartspel. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus