Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Subtopia

Subtopia is een gokkast van Netent met zo op het eerst gezicht leuke beelden en animaties. Verschillende speciale speleigenschappen als Wild symbolen, Scatters, vermenigvuldigers en Free spins beloven veel goeds. Dit samen met de mooie vormgeving maken het zeker interessant om deze speelautomaat eens uit te proberen.

Het thema van gokkast Subtopia

De Subtopia gokkast speelt zich af in de onderwater wereld. Dit is niet de eerste gokkast van Netent met dit thema dus waarschijnlijk vinden ze het zelf een leuk omgeving om wat mee te doen! Naast de vaste symbolen van tien tot en met Aas vind je op de rollen ook onder andere zeevaarders, ontdekkingsreizigers en kompassen terug. Op de achtergrond is een soort van gezonken stad afgebeeld wat je doet denken aan de gezonken stad Atlantis en hoor je geluiden van sonar signalen en een boot die zich voort beweegt onder water. Een leuk en interessant thema en ondanks dat het dus vaker voorkomt is het toch wel weer heel anders.

Spelfuncties gokkast Subtopia

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 20 winlijnen waar je met verschillende muntwaardes op kunt inzetten. Omdat de winlijnen niet vast staan zijn ook deze naar eigen wens in te stellen. De extra eigenschappen van deze gokkast zijn Scatters, Free spins, symbool vervangende Wilds en vermenigvuldigers. En natuurlijk elk in zijn eigen mooie vorm passend bij het spel.

De bediening van gokkast Subtopia

Bij de Subtopia gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 10 verschillende inzetniveaus. Het aantal winlijnen waarmee je speelt bedraagt maximaal 20 stuks. De minimum inzet voor dit spel is € 0,01 en de maximum inzet is maar liefst € 100. Je kan dus goed uitpakken bij dit spel! Hieronder vind je de berekening terug voor de minimum inzet en maximum inzet bij het spelen met 20 winlijnen.

Minimum inzet bij 20 winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01) = € 0,20 Maximum inzet bij 20 winlijnen (inzetniveau 10 + muntwaarde 0,50) = € 100

Het uitbetalingsschema vind je terug onder de knop 'Prijzentabel' linksonder in je speelscherm. Hier kan je onder andere de winnende combinaties bekijken, de winsten hiervan en het verloop van de winlijnen.

Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je er voor kiezen het geluid uit of aan te zetten, de spelregels op te vragen en het spel op de automatisch spelen modus te zetten. Wanneer je op het steeksleuteltje klikt kom je bij nog enkele aanvullende instellingen als het aanpassen van de grafische kwaliteiten en de geluidseffecten en daarnaast kan je hier ook de spelgeschiedenis bekijken.

Conclusie Subtopia gokkast recensie

De Subtopia gokkast is een mooi vormgegeven speelautomaat met verschillende features die het behalen van winsten nog makkelijker voor je moeten maken. Omdat je niet met vaste winlijnen speelt kan je al spelen met een inzet van € 0,01 per ronde. Maar ga je voor de grote winst van maximaal 120.000 munten dan is een wat hogere inzet misschien verstandig.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus