Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Sterling heeft een basisspel waarbij je extra holds kunt sparen en een bovenspel welke op afzonderlijke rollen worden gespeeld

Gokkast Sterling Basisspel

Het basisspel van de Sterling gokkast wordt gespeeld op de onderste drie rollen. Hierbij wordt ingezet met 1 credit per draai, wat gelijk is aan 10 eurocent. Er is 1 winlijn waar de winnende combinaties op moeten verschijnen en deze winlijn is te zien door middel van het dunne lijntje over de middelste symbolen van de drie rollen. De combinaties en de bijbehorende prijzen staan afgebeeld op het schema naast de onderste drie rollen. Daarop is ook te zien da het symbool van de bloem met een vraagteken voor extra prijzen zorgt. Bij twee van deze symbolen maak je kans op een mystery prijs tussen de 4 en 200 punten en bij drie van deze symbolen is de prijs tussen de 20 en de 200 credits. Een bijzondere mogelijkheid bij het basisspel is dat je met het V symbool 5 extra Holds kunt sparen. Hiermee maak je extra kans op winnende combinaties.

De automatische Hold functie zorgt ervoor dat de rollen met en potentiële winkans voor de volgende draai worden vast gehouden. Je kunt dit ongedaan maken door op de Reset knop te klikken. Je kunt er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de rol van je keuze te klikken.

De punten die er worden gewonnen tijdens het basisspel kunnen worden verdubbeld met het Kop/Munt spel. Een gokspel waarbij je moet kiezen voor Head of Tail. Kies je goed dan worden je credits verdubbeld en kies je fout dan verlies je de gewonnen punten. De puntenaantallen beneden de 200 kunnen met de Club/Bet knop verplaatst worden naar de clubmeter van het bovenspel of met de Take Win knop toegevoegd worden aan de creditmeter van het basisspel.

Gokkast Sterling Bovenspel

Het bovenspel van de Sterling wordt gespeeld op de drie bovenste rollen. Er zijn dan 5 actieve winlijnen waarop je de combinaties moet krijgen die er naast de bovenste drie rollen staan afgebeeld. Er kan worden gespeeld met een inzet van 4 credits of 8 credits per draai, dit is te selecteren door de knop Club Bet. Op het winschema kun je zien dat bij inzet van 8 credits de prijzen twee keer zo hoog zijn als de prijzen bij een inzet van 4 credits per draai.

De punten op de clubmeter die er meer zijn dan de 200 gaan niet verloren. Wel worden 200 punten of meer automatisch verplaatst naar de creditmeter van het basisspel en keer je terug naar het basisspel.

Gokkast Sterling Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel
TAIL – Gebruik je bij het Kop/Munt spel
HEAD – Gebruik je bij het Kop/Munt spel
CLUB BET – Selecteert je inzet voor het bovenspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
RESET/TAKE WIN – Reset de automatische Hold functie/Verplaatst gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus