Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Steptimer is een traditionele fruitmachine met een basisspel en een bovenspel

Gokkast Steptimer Basisspel

Als je op de Steptimer gokkast gaat spelen dan begin je standaard met het Basisspel. Dit Basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen van de gokkast op 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door het lijntje welke je door de middelste drie symbolen van de rollen ziet lopen. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 credit. Een credit heeft de waarde van 10 eurocent. Je wint een prijs bij het verkrijgen van een combinatie zoals je vermeld ziet staan op het schema onder de drie rollen van de gokkast. Deze symbolen moeten allemaal op de winlijn staan van links naar rechts, met uitzondering van het symbool van de Ster. Dit symbool levert bij een kriskras positie 20 credits op.

De Steptimer gokkast heeft een ingebouwde Hold functie. Dit betekent dat tijdens het spelen de rollen met een gunstige positie worden vastgehouden voor de volgende ronde. Om dit ongedaan te maken kun je op de knop Reset klikken. Je kunt er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten. Dit kun je doen door onder de rol van je keuze op de Hold knop te klikken. Deze rol blijft dan vast staan tot de volgende speelronde.
Wanneer je vier of meer punten hebt gewonnen en deze op een van de 4 meters hebt staan dan kun je het vervolgspel spelen met een inzet van 5 credits. Hiervoor wordt er ook 1 credit van je credit meter gehaald.

Gokkast Steptimer Vervolgspel

Het vervolgspel kun je alleen spelen als je genoeg credits op de meters van het vervolgspel hebt gespaard. Dit vervolgspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen. Er zijn dan 5 actieve winlijnen en er kan worden gespeeld met een inzet van 5 of 40 credits per draai. Wanneer je speelt met 40 credits per draai dan worden er nudges gebruikt om de drie bovenrollen, na stilstand, in maximaal drie stappen naar een winnende combinatie te verplaatsen. De prijzen die er te winnen zijn bij het vervolgspel zijn te zien op het schema onder de drie bovenste rollen.

Als je weer terug wilt naar het basisspel of verder wilt spelen met een inzet van 5 dan kun je op de Choose game knop klikken. Wil je je meters van het vervolgspel legen naar de display van het Basisspel dan kun je dit doen door op de knop Collect te klikken. De meters worden dan 1 voor 1 geleegd naar het basisspel.

Gokkast Steptimer Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of in het vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits naar het vervolgspel
CHOOSE GAME – Bepaalt welk spel en welke inzet je gebruikt bij het spelen
COLLECT/RESET – Verplaatst credits vanuit het vervolgspel naar basisspel/Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt de rollen vast met gunstige positie tot de volgende ronde
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch een aantal speelrondes spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus