Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Step It heeft een basisspel en een vervolgspel welke beide op de bovenste vier rollen worden gespeeld

Gokkast Step It Basisspel

Het basisspel van de Step It gokkast wordt op de vier rollen gespeeld met inzet van 1 credit per ronde. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Bij het basisspel is er 1 winlijn actief. Dat wil zeggen dat de symbolen voor een winnende combinatie op deze lijn moeten staan. De prijzen die er te winnen zijn staan vermeld in het winschema van de gokkast welke je onder de vier rollen ziet. Bij het basisspel is er een aparte mystery prijs verborgen. Deze mystery prijs kan worden gewonnen als er op de winlijn op de rollen 1 en 2, op de rollen 1 tot en met 3 of op de rollen 1 tot en met 4 het Step It logo verschijnt. Hierdoor is er een mystery prijs te winnen welke op kan lopen tot 200 credits.

De gewonnen credits uit het basisspel kunnen worden verdubbeld met een speciale Gamble feature. Hierbij speel je een Head tail spel waarbij je bij de goede keuze je credits verdubbeld en bij een foute keuze je credits verliest. Je kunt bij dit Gamble spel je credits verdubbelen tot 200.

Het is ook mogelijk om de gewonnen punten over te zetten naar het vervolgspel. Dit doe je door op de knop To Clubmeter te klikken. Wil je de gewonnen credits innen dan moet je op de knop Collect klikken waarna de punten naar de creditmeter worden verplaatst.

Door de automatische Hold functie worden de rollen met een potentiële winkans vastgehouden tot de volgende draai. Je kunt dit ongedaan maken door op de Reset knop te klikken. Als speler kun je er ook voor kiezen om een bepaalde rol vast te zetten voor de volgende speelronde. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Step It Vervolgspel

Door op de knop Choose Bet te klikken ga je naar het vervolgspel. Met deze knop wordt ook de inzet bepaald waar je het spel mee wilt gaan spelen. Het vervolgspel wordt ook op de vier rollen gespeeld en er kan worden ingezet met een waarde van 5 of 10 credits per draai. Als er wordt gespeeld met een inzet van 5 credits dan zijn er 10 winlijnen actief. Als er wordt gespeeld met een inzet van 10 credits per draai dan speel je ook op 10 winlijnen maar is het Step It logo geldig als Joker. Deze kan dan voor elk ander symbool worden gebruikt om een winnende combinatie compleet te maken. Als er geen winnende combinatie mogelijk is met de Joker dan verandert het Step It logo in een nudge. Hierdoor zal de rol waarin de nudge is verdiend na de volgende draaibeurt 1 positie veranderen van plek als daar een prijs mee kan worden gewonnen. De rollen nudgen 1 kant op, namelijk naar beneden en het maximaal aantal nudges wat er te verdienen is per rol is 9 stuks. Wanneer er een prijs op de rollen valt dan vervallen alle nudges die er tot dan toe opgespaard zijn.

Door op de knop Take Clubmeter te klikken zullen de potten met credits uit het vervolgspel 1 voor 1 worden geleegd naar het basisspel.

Gokkast Step It Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Verplaatst credits naar clubmeter
CHOOSE BET – Bepaalt de inzet van het bovenspel en start het bovenspel
HOLD – Houdt de rollen vast met een gunstige positie voor de volgende ronde
COLLECT/RESET – Neemt punten mee naar creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Holdfunctie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus