Stars n Bars

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Stars 'n'Bars is een gokkast met een Basisspel en een Bovenspel. Bij het Basisspel is er een leuke extra feature waarbij je door het verzamelen van Sterren extra prijzen kunt vergaren.

Gokkast Stars 'n' Bars Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen op 1 winlijn. De actieve winlijn wordt aangeduid met een lijntje over de middelste symbolen. Je speelt dit basisspel met inzet van 1 credit per draai. Onder de drie rollen kun je op het winschema zien welke combinaties je de daarbij behorende prijzen oplevert. De gewonnen prijzen uit het basisspel kun je verdubbelen met de Head/Tail functie. Hierbij moet je op Head of Tail klikken en wanneer je het goed hebt wordt je prijs verdubbeld, heb je het fout dan verlies je de prijs. Je kunt je gewonnen prijs natuurlijk ook innen zonder de Gamble functie te gebruiken. Hiervoor klik je op Collect/Reset.

Met de automatische Hold functie worden de rollen met een potentiële winkans vastgezet voor de volgende ronde. Als je dit niet wilt dan kun je dit ongedaan maken door te klikken op de Reset knop. Als speler kun je er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te zetten voor de volgende ronde. Hiervoor klik je op de Hold knop onder de rol die je eventueel vast zou willen zetten.

Bij het Basisspel is er nog een extra feature welke kans geeft op het winnen van extra punten. Hiervoor moet je de symbolen van Sterren van eenzelfde kleur verzamelen. Wanneer je alle negen sterren met dezelfde kleur hebt verzameld dan is dit goed voor acht winlijnen horizontaal, verticaal en diagonaal en dit levert 200 punten op.

De gewonnen punten uit het basisspel kunnen met de Collect knop naar de creditmeter worden verplaatst, 200 punten of meer gaan automatisch naar de creditmeter. Hierbij vormen de verzamelde punten uit het sterrenspel een uitzondering. Deze kunnen met de Take Stars knop naar de creditmeter worden verplaatst.

Gokkast Stars 'n' Bars Bovenspel

Het bovenspel van de gokkast Stars 'n' Bars kan ook gespeeld worden zonder het Basisspel eerst te moeten spelen. Dit kan via de Choose Bet knop waarmee ook de inzet kan worden gekozen.
Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen op drie actieve winlijnen en kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Er wordt voor elke draai in het bovenspel ook 1 credit van de creditmeter gehaald. Bij het bovenspel kun je de prijzen winnen zoals deze vermeld staan naast de drie bovenste rollen op de gokkast. Je ziet dat de Stars en bars daar de symbolen zijn die je prijzen opleveren.

Wanneer er in het bovenspel met de maximale inzet gespeeld wordt kan er tot 500 credits in een keer worden gewonnen. De gewonnen credits worden over 50 potten verdeeld en wanneer er in een pot 200 credits of meer zijn verzameld verhuizen deze automatisch naar de creditmeter.

Gokkast Stars 'n' Bars Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of in het topspel
TAIL – Kies je bij het Gamble spel voor Tail
CHOOSE BET/HEAD – Bepaal je je inzet mee per draai/Kies je bij het Gamble spel bij Head
TAKE STARS – Neemt je winst op van het Sterrenspel
HOLD – Houdt automatisch de rollen vast met een gunstige positie
COLLECT/RESET – Neemt de gewonnen prijs uit het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat je niet zelf op de Start knop hoeft te klikken. Dit is weer te onderbreken door nogmaals op Autoplay te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus