Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Starburst

Een populaire gokkast van spelontwerper Netent is de speelautomaat Starburst die tevens veel succes heeft geboekt op de mobiele toestellen. Starburst is een zeer winstgevende gokkast. Niet alleen door de uitkeringspercentage van 96,1% maar ook door dat de winlijnen van links naar rechts en van rechts naar links lopen. Op 21 maart 2015 heeft een Zweedse speler maar liefst €66000 gewonnen op deze geliefde en futuristische gokkast.

Het thema van gokkast Starburst

Deze gokkast heeft een zeer blinkende en flitsende uitstraling. De symbolen bestaan namelijk uit kleurrijke juwelen en de achtergrond muziek is helder en rustgevend. “Diamonds are a girls best friend” wordt er weleens gezegd. Nu geldt dat natuurlijk niet alleen voor de dames. Tegen winstgevende en waardevolle juwelen zegt een man ook geen nee (al dragen ze deze niet als sieraden maar wisselen ze die in voor cash).

Spelfuncties gokkast Starburst

Deze gokkast beschikt over 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. Wat Starburst zo speciaal maakt zijn de winlijnen die niet alleen van links naar rechts lopen (zoals bij de meeste speelautomaten) maar ook van rechts naar links. Je kunt dus gerust stellen dat deze gokkast over 20 winlijnen beschikt in plaats van 10. Je kunt maar liefst 50000 munten winnen in Starburst. Deze gokkast beschikt niet over de gebruikelijke Scatter symbolen en Freespins zoals je dat misschien gewend bent bij andere speelautomaten. Wel kun je er Wild symbolen aantreffen.

De Wild symbolen verschijnen in de vorm van een kleurrijke ster en deze vervangen alle andere symbolen. Wilds kunnen alleen maar voorkomen op de rollen 2, 3 en 4 en breiden zich uit over de hele rol terwijl de overige rollen door draaien voor de meest winstgevende winst over de winlijnen. Tot 3x toe kunnen de rollen blijven draaien waarna je het hoofdspel weer hervat.

De bediening van gokkast Starburst

Je kunt verschillende aanpassingen verrichten en instellingen wijzigen tijdens het spelen op deze gokkast. Zo kun je bijvoorbeeld het volume niveau aanpassen of er voor kiezen om deze helemaal af te zetten, de “Autoplay” functie inschakelen voor een gewenste hoeveelheid spins, de “Paytable” bekijken voor de winnende combinaties en het inzetniveau instellen die lopen vanaf 1 tot en met 10 en de muntwaarden bepalen. De muntwaarden lopen als volgt op: €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20, €0.50 en €1. Ook kun je de grafische kwaliteit van dit speelautomaat instellen. Dit kan erg handig zijn wanneer je op een minder snel toestel speelt zodat het spel toch soepel blijft draaien zonder haperingen en vertragingen. De spatiebalk (op de PC of laptop), kan ook gebruikt worden als “Spin” knop zodat je niet telkens op de knop hoeft te klikken met de muis.

Conclusie Starburst gokkast recensie

De speelautomaat Starburst is een mooi vormgegeven en makkelijk te begrijpen gokkast. Door het gebrek aan Scatter symbolen en Freespins draait deze gokkast, zonder al te veel poespas, lekker door. De spanning en sensatie tijdens het spelen worden opgevoerd door de winlijnen die beide kanten op lopen. Starburst is niet voor niets een van de meest favoriete gokkasten van Netent liefhebbers.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus