Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Spell Cast

Spell Cast is een speelse en kleurrijke gokkast met duistere tovenaars en heksen. Met een omineuze soundtrack speel je toverstaafjes, heksenketels en geheimzinnige kastelen op de rollen. Bij Spell Cast maak je met een theoretisch uitbetalingspercentage van 96%, 5 rollen en oplopend tot 20 winlijnen kans op mysterieuze winsten.

Het thema van gokkast Spell Cast

Spell Cast heeft als thema toverspreuken die uit gesproken worden door heksen en tovenaars over grote borrelende ketels en lichtgevende boeken. Je ziet dan ook allerlei aspecten die met tovenarij te maken hebben op de rollen verschijnen. Spell Cast heeft een enigszins omineuze soundtrack met krakende deuren, krassende kraaien en een druppelende kranen voor een onheilspellend gevoel. Ondanks dat het slotspel speels is vormgegeven, domineren donkere kleuren op de rollen om een duistere sfeer te creëren. Laat de donkere magie zijn werk doen om je veel plezier en magische winsten op te leveren.

Spelfuncties gokkast Spell Cast

De Spell Cast gokkast bestaat uit de standaard 5 rollen en heeft 3 rijen en 20 winlijnen die je kunt inzetten. Als functies heeft het spel freespins, scatters en wild-symbolen. De symbool vervangende wild neemt bij Spell Cast de vorm aan van een tovenaar aan en vervangt elke ander symbool, behalve de scatter, om jou zo sneller een winnende combinatie op te leveren. Maak je winst met behulp van (een) wild(s), dan wordt deze verdubbeld. Het scatter-symbool bij deze gokkast is een glazen bol. Dit symbool kan je winst oplopend tot maar liefst factor 500 vermenigvuldigen of je freespins opleveren. Speel je drie of meer Scatter-symbolen op de rollen, dan ontvang je 15 freespins en enige winsten die je maakt met behulp van deze freespins worden met factor 3 vermenigvuldigd.

De bediening van gokkast Spell Cast

De bediening van de gokkast Spell Cast wijzigt voor zich. Bij ‘bet level’ stel je het inzetniveau in. Je kunt kiezen tussen inzetniveau 1 tot en met 4. Bij ‘bet lines’ bepaal je met hoeveel van de maximaal 20 lijnen je wilt spelen. Uiterst rechts kun het muntniveau, variërend van minimaal €0,02 tot maximaal €0, 50 per winlijn, instellen. Als je met het maximumaantal winlijnen op het hoogste inzetniveau met de hoogste muntwaarde wilt spelen, dan kun je op ‘max bet’ klikken. De minimuminzet bij 20 winlijnen is €0,40 (inzetniveau 1 + muntwaarde €0,02) en de maximuminzet bij 20 winlijnen is €40 (inzetniveau 4 + muntwaarde €0,50). Nadat je alles hebt ingesteld klik je op het ronde veld onder de rollen om het spel te beginnen. Je kunt te allen tijde het inzetniveau, het aantal inzetlijnen en de muntwaarde aanpassen.

Conclusie Spell Cast gokkast recensie

Spell Cast is een speelse gratis gokkast met duistere magie als thema. De gokkast heeft geen bonusspel en alle actie met freespins, wilds en scatters vindt plaats in het hoofdspel. Deze functies kunnen je winsten flink door vergroten, omdat elke functie je winst, behaald met behulp van de desbetreffende functie, met een bepaalde factor vermenigvuldigd.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus