Spectra 2000

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Spectra heeft een basisspel en een bovenspel en met het speciale Spectra symbool geeft kans op extra mystery prijzen

Gokkast Spectra Basisspel

Bij het basisspel van de gokkast Spectra is de inzet per speelronde 1 credit. Een credit staat voor de waarde van 10 eurocent. Het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen op 1 winlijn. Deze winlijn wordt aangeduid met het dunne lijntje welke je over de middelste symbolen ziet lopen. Onder de rollen zie je het prijzenschema. Je ziet daarop de winnende combinaties met de prijzen die daarbij te winnen zijn. Als extra symbool is er het Spectra symbool. Deze leveren een mystery prijs op wanneer zij zich op de rollen 1, 2 en 3 bevinden.

Bij de Spectra gokkast is er de mogelijkheid om gewonnen prijzen uit het basisspel te verdubbelen met de Head/Tail feature tot 200 credits. Hierbij moet er worden voorspeld wat er zal vallen, head of tail. Bij een goede voorspelling wordt de gewonnen prijs verdubbeld, bij een verkeerde voorspelling wordt de prijs verloren. Het is ook mogelijk om de gewonnen prijs te innen zonder het Gamble spel. Hiervoor moet je op de Collect knop klikken. Om punten naar het bovenspel te verplaatsen moet je op de Start button klikken.

Tijdens het spelen op de Spectra worden de rollen met een gunstige positie automatisch vastgehouden voor de volgende speelronde door de automatische Hold functie. Wanneer je dit niet wilt kun je dit met de knop Reset ongedaan maken. Als speler kun je er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten voor een volgende speelronde. Dit doe je door op de Hold knop onder de rol van je keuze te klikken.

Gokkast Spectra Bovenspel

Het bovenspel van de gokkast Spectra wordt gespeeld op de bovenste vier rollen met kans op prijzen op 5 winlijnen. Bij het bovenspel speel je met een inzet van 4 credits per speelronde. De prijzen die je in het bovenspel kunt winnen staan vermeld op het prijzenschema naast de vier bovenste rollen. Voor de symbolen van de kersen is er een speciaal schema welke je onder de bovenste vier rollen ziet staan. Wanneer je 2000 credits hebt gewonnen in het bovenspel dan worden deze naar het basisspel verplaatst. Wil je de gewonnen credits eerder innen dan kun je daarvoor op de Reset knop klikken.

Gokkast Spectra Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of het vervolgspel
CHANGE BET – Bepaalt de inzet per speelronde
HEAD – Kies je bij het gamble spel voor Head
TAIL – Kies je bij het gamble spel voor Tail
HOLD – Houdt een rol met een gunstige positie vast voor de volgende ronde
COLLECT/RESET – Neemt een gewonnen prijs/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zonder te hoeven klikken op de start knop. Dit is altijd weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus