Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Sparks

De Sparks speelautomaat is een pareltje onder de gokkasten van Netent. De gokkast is vormgegeven met prachtige kleuren en heeft de optie om het spel in de ‘Win Both Ways’ te spelen. Ook de optie ‘Expanding Cloning Wilds’ kan een extra mooie winst opleveren. De theoretische uitbetaling tikt bijna de 100% aan met 96,54% voor de ‘Win Both Ways’ en 96,56% voor de ‘Win One Way’ modus. De gokkast Sparks is opgebouwd met 5 afzonderlijke rollen met 3 rijen en 20 winlijnen.

Het thema van gokkast Sparks

Het thema van de Sparks speelautomaat is schitterend met haar prachtig heldere kleuren die steeds weer oplichten. De warme blauwpaarse achtergrond zorgt ervoor dat je kan wegzweven in de ruimte. Ook de muziek zorgt voor een mooie en idealistische spelbeleving waardoor je geheel zen zult voelen. De letters, cijfers en symbolen hebben een mooie vorm en het geheel heeft een verzorgde uitstraling.

Spelfuncties gokkast Sparks

Bij de Sparks speelautomaat kun je het inzetniveau en de muntwaarde zelf instellen. Dit kan van 1 tot en met 10 en van €0,01 tot en met €2,00. Vorm een winnende combinatie door drie gelijke symbolen te spelen op naast elkaar liggende rollen. In de ‘Win One Way’ modus bevindt de winlijn zich van uiterst links naar rechts en in de ‘Win Both Ways’, ook van rechts naar links. Deze modus kan de speler al direct activeren en op ieder gewenst moment weer veranderen. Naast deze speciale speleigenschap in de Sparks gratis gokkast zijn er ook symbool vervangende Wild symbolen en de eerder genoemde ‘Expanding Cloning Wilds’. De vervangende Wild symbolen kunnen op iedere plek en iedere willekeurige rol voorkomen. Creëer hiermee de best uitbetalende winlijn. De ‘Expanding Cloning Wilds’ verruilen in de speelautomaat Sparks alle andere symbolen. Deze kunnen in de beide modus (Both Ways en One Way) verschijnen. De ‘Expanding Cloning Wilds’ verschijnen op de tweede en vierde rol. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 munten = 20 x muntwaarde € 0.01 = € 0.20 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 20 munten = 200 x muntwaarde € 2.00 = € 400

De bediening van gokkast Sparks

Bij de Sparks gokkast kun je de standaardinstellingen naar eigen voorkeur wijzigen. Gebruik hiervoor de kleine symbooltjes onderin het scherm. Maak de keuze om met of zonder geluid te spelen, raadpleeg de spelregels of kies ervoor om automatisch te spelen. De steeksleutel die helemaal links te vinden is geeft de mogelijkheid om nog extra instellingen te wijzigen/raadplegen. Zo kun je de optie ‘snel draaien’ activeren, kan de introductieanimatie worden aangezet of kun je de spelgeschiedenis opvragen. Dit is niet mogelijk in de Free Fun Play modus. Voor het gemak heeft de Sparks gokkast een zelfde bediening als vergelijkbare Netent speelautomaten. De volgende knoppen kunnen nog worden gebruikt: inzet, munten, muntwaarde, niveau, autoplay, middenknop en max inzet.

Conclusie Sparks gokkast recensie

De Sparks gokkast is zeer uniek in de serie van de fantastische Netent speelautomaten. De originele ‘Win Both Ways’ modus zorgt voor een spannende spelervaring die je niet wil missen. Daarnaast zorgt de ‘Expanding Cloning Wilds’ voor extra (hoge) winkansen. Het thema van de Sparks gokkast is letterlijk schitterend en het voert je mee in een wonderlijke wereld.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus