Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Space Wars

Space Wars is een speelautomaat ontworpen door spelontwerper Netent en verscheen op 24 april 2013 in de online casino's. Al snel wordt duidelijk dat dit om een zeer mooi weergegeven hoogstandje van Netent gaat. Space Wars wordt op een “Pixar” achtige manier neergezet als een komische 3D verschijning die bovendien nog een aantrekkelijke winstpercentage van 96,8% aanbiedt. Geniet van de grappige wezentjes en de spannende muziek dat dit speelautomaat te bieden heeft.

Het thema van gokkast Space Wars

Space Wars draait om, jawel, een oorlog in de ruimte. Verschillende rare wezentjes vechten het uit voor een machtspositie in het heelal. Nu klinkt dit allemaal best wel serieus en agressief maar niets is minder waar. De buitenaardse wezentjes zijn eerder komisch dan als gevaarlijk te beschouwen en van bloedvergieten is zeker geen sprake. Talloze films en boeken zijn gewijd aan oorlogszuchtige buitenaardse wezens maar als je het mij vraagt mogen deze komische figuren best wel eens op aarde langskomen.

Spelfuncties van gokkast Space Wars

Deze gokkast beschikt over 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen. De symbolen bevatten zeer rare en komische wezentjes vanuit verschillende sterrenstelsels en ook een “Kryptonite” achtige kristal. Daarnaast kun je ook Wild symbolen, Stacked symbolen en de “Cloning Pod Re-spin feature” terug vinden.

De Stacked symbolen zijn symbolen die boven op elkaar op de rollen verschijnen en daar door voor een hogere winst kunnen zorgen.

De Wild symbolen zijn makkelijk te herkennen (aan het woord Wild) en deze vervangen alle andere symbolen voor een zo hoog mogelijke winst. Ze kunnen voorkomen op de rollen 2 en 4 en kunnen opgestapeld de hele rol bedekken.

De Cloning Pod is een doorzichtige tube dat zich naast het speelveld bevindt. Symbolen op een winlijn zullen zich hier in verzamelen en worden gekloond om vervolgens opgezogen te worden naar een winstbedrag. Hierna volgt automatisch een re-spin waarbij je natuurlijk ook weer Wilds en winstgevende combinaties kunt winnen.

De bediening van gokkast Space Wars

Je kunt tijdens het spelen op deze gokkast verschillende aanpassingen verrichten en instellingen wijzigen. Je kunt er voor kiezen om het volumeniveau te wijzigen, de beeldkwaliteit aan te passen, de “Autoplay” functie te activeren voor een aantal gewenste spins en het inzetniveau (vanaf 1 tot en met 10) en de muntwaarden aan passen. De muntwaarden lopen vanaf €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20 tot en met €0.50. Ook kun je ten aller tijden de “Paytable” bekijken voor de meest winstgevende combinaties op een winlijn.

Conclusie gokkast Space Wars recensie

Deze speelautomaat is verre van saai te noemen. Het intro filmpje, de grappige wezentjes en de Cloning Pod naast het speelveld zorgen voor lollige animaties en de muziek is toepasselijk Science Fiction te noemen. Erg spannend zijn ook de gratis re-spins die je ontvangt na een winnende combinatie te hebben gekregen op de rollen. Space Wars is tevens op de mobiele toestellen te spelen. Een echte aanrader voor de luchtige speler die tevens wilt genieten van een grafisch hoogstandje.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus