Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast South Park

South Park is de geestige videogokkast die in samenwerking met de makers van de gelijknamige animatieserie door de spelontwikkelaar Netent is geproduceerd. Alle bekende personages verschijnen op de rollen en het spel zit vol typische South Park humor. Dit fantastisch vormgegeven spel heeft een hoog theoretisch uitbetalingspercentage van 96,7%. Als je gek bent op South Park of van eigenzinnige humor houdt in het algemeen, dan is deze gokkast een ware traktatie.

Het thema van gokkast South Park

Zoals meteen valt op te maken uit de naam van deze gokkast is South Park gebaseerd op de gelijknamige populaire animatieserie. Tijdens de introductie van het spel legt Kenny direct al het loodje (alhoewel hij wel de jackpot wint). Het is winter in South Park terwijl je alle bekende South Park personages op de rollen speelt. De soundtrack van het spel is net als de themamuziek van de serie gecomponeerd door de eigengereide, driekoppige, alternatieve rock band Primus. De South Park gokkast brengt de geinige animatieserie op je PC of mobiele toestel terwijl je mooie prijzen in de wacht kunt slepen.

Spelfuncties gokkast South Park

South Park is opgebouwd uit 5 rollen en 3 rijen en heeft 25 winlijnen. Het spel bevat de functies Wilds, Sticky Wilds, Freespins, Bonusrondes en Minibonusrondes.

Wilds kunnen zowel in het hoofdspel als tijdens de Kyle-bonusronde op de rollen verschijnen en het wildsymbool kan alle andere symbolen, behalve het bonussymbool vervangen. Op deze manier kan het wildsymbool ervoor zorgen dat je sneller een winnende combinatie speelt.

De Beefcake Wild verschijnt tijdens het Cartman mini spel en bestaat uit een blok van 3x 3 wildsymbolen die de rollen 2,3 en 4 volledig kunnen bedekken. De Beefcake Wild vervangt alle andere symbolen behalve de bonusspelsymbolen.

Terrance en Philip Mini spel en Mr. Hankey Mini spel

Tijdens het Terrance en Philip Mini spel worden 3 Wildsymbolen willekeurig op de rollen 2,3 en 4 geplaatst. In het Mr. Hankey Minispel worden 3 Wildsymbolen op de rollen 1,3 en 5 geplaatst en kunnen er 1 tot 2 extra Wildsymbolen verschijnen.

Bonusspellen

Bij South Park worden de bonusspellen geactiveerd door 2 reguliere bonussymbolen op de rollen 3 en 4 en een speciaal bonussymbool op de 5de rol te spelen.

Kyle Bonusronde

De Kyle Bonusronde geeft je 10 freespins en tijdens deze ronde kun je extra freespins ontvangen. Tijdens deze bonusronde kan de Ike Wild op de 5de rol verschijnen. Als dit gebeurt, dan geeft Kyle Ike een flinke schop wat je óf een vermenigvuldiger oplopend tot factor 10 óf 3 extra freespins óf extra munten oplevert.

Stan Bonusronde

Als de Stanbonusronde wordt geactiveerd kotst Stan over Wendy om op die manier Sticky Wilds de creëren en deze blijven voor 2 rondes op de rollen staan. Tijdens deze bonusronde kunnen er extra Sticky Wild verschijnen en zolang er Sticky Wilds op de rollen staan blijft de Stan Bonusronde actief.

Cartman Bonusronde

Tijdens het Cartman Bonusspel dien je hippies in de struiken met schuim te besproeien en voor elke hippie die je vindt, win je munten. Je wint extra munten als je er twee tegelijk vindt en vind je de Rocker dan wordt de Cartman Bonusronde opnieuw gestart. Besproei je de politieagent dan krijg je eerst een waarschuwing en gebeurt het een tweede keer, dan eindigt het Cartman Bonusspel.

Kenny Bonusronde

Kenny heeft de gewoonte om het loodje te leggen en dus is het doel in de Kenny Bonusronde om hem door allerlei zones te loodsen en heelhuids aan de overkant van de straat te krijgen. Lukt je dit, dan win je een flink aantal munten. Kenny heeft 3 levens in zijn bonusronde en zijn zijn 3 levens op, dan eindigt het bonusspel.

De bediening van gokkast South Park

South Park heeft 10 verschillende inzetniveaus en 5 verschillende muntwaarde waar je uit kunt kiezen. Plaats een inzet per winlijn voor 1 cent (€0,01), 2 cent (€0,02), 5 cent (€0,05), 10 cent (€0,10), 20 cent (€0,20 )of 50 cent (€0,50). Kies je muntwaarde en inzetniveau en klik op het ronde veld onder aan de rollen om het spel te beginnen.

Conclusie gokkast South Park

South Park is een zeer geestige en uitstekend vormgegeven gokkast met vele functies inclusief een flink aantal bonusrondes. Deze maken het spel niet alleen spannender, maar bieden je tevens de kans om extra munten te winnen, die je kunt omzetten in keiharde euro’s.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus