Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Sky High

De nieuwe Eurocazino gokkast Sky High is een spel met extra kansen op veel punten door de ballon symbolen welke als Joker symbool tellen. Je begint met het spelen van het basisspel welke gespeeld wordt op de onderste drie rollen. Je speelt dan op 1 winlijn met inzet van 1 punt per draai. Verschijnt er op de eerste rol op de winlijn een ballon dan wordt dit een Joker symbool welke ander symbolen mag vervangen. Deze blijft staan tot er een zandzak op de winlijn verschijnt. Alle punten die je wint bij het basisspel mag je proberen te verdubbelen met de Gamble functie. Rollen met een gunstige positie kun je vastzetten met de Hold knoppen onder de rollen.

Gokkast Sky High Vervolgspel

Het vervolgspel van de Sky High kun je spelen met inzet van 10 of 20 punten. Alle symboolcombinaties tellen dan kris kras. De winnende combinaties met de bijbehorende punten zijn terug te vinden in het winschema naast de rollen. Ook bij het vervolgspel is het zo dat als er een ballon op een winlijn verschijnt, deze als joker telt en blijft staan tot er een zandzak op de rol verschijnt.

Gokkast Sky High Uitleg Bediening

START/SAVE - activeert een draai in het spel/plaatst gewonnen punten op je creditmeter
HEAD/TAIL - hiermee kun je proberen je gewonnen punten uit het basisspel te verdubbelen
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je per ronde mee wilt spelen
HOLD - hiermee kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai
COLLECT/RESET - plaatst gewonnen punten op je spaarmeter/reset knop voor de hold functie
AUTOPLAY - laat het spel een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus