Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Simsalabim

Simsalabim is een vrolijk, kleurvol en magisch ogende gokkast van Netent. Al drie redenen om deze gokkast eens verder te bekijken. Naast de bekenden speleigenschappen als Wild symbolen, Scatter symbolen en de Free Spins heeft deze gokkast ook een bonusspel die extra mooie winsten belooft. En over winsten gesproken, bij deze gokkast valt maar liefst 225.000 munten te winnen. Laten we maar eens kijken wat voor moois wij hier uit de hoed kunnen toveren.

Het thema van gokkast Simsalabim

Met een naam als Simsalabim moet deze gokkast wel iets te maken hebben met goochelen. En jawel, bij het openen van het spel vliegen de konijnen, tover hoeden, kaarten en hypnotiserende goochelaars je om de oren. Ook het geluid van geroezemoes en circus deuntjes geven je het gevoel dat je je tussen het publiek bij een goochelshow bevindt.

Spelfuncties gokkast Simsalabim

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen, 3 rijen en 25 winlijnen welke naar eigen keuze instelbaar zijn. Speciale speleigenschappen van deze gokkast zijn de symbool vervangende Wilds, Scatter symbolen en Free Spins. Ook heeft deze gokkast een leuk bonusspel waarbij je konijnen uit de hoge hoed mag toveren. Elk konijn heeft een bepaald bonusbedrag dus aan jou om de juiste hoeden uit te kiezen. Tref je een lege hoed dan is het bonusspel helaas voorbij en kom je weer terug bij het hoofdspel.

De bediening van gokkast Simsalabim

Bij de Simsalabim gokkast kan je kiezen tussen 10 inzetniveaus en 7 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 1,00, waarbij het inzetniveau het aantal munten per winlijn is waarmee je speelt en de muntwaarde het bedrag wat een munt waard is. Het maximaal aantal winlijnen waarmee je kan spelen is 25. Omdat deze winlijnen niet vast staan heb je een hele ruime keuze aan inzetbedragen waarmee je kan spelen. De minimum inzet voor deze gokkast is € 0,01 cent met de volgende berekening: 1 x 1 winlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,01 De maximum inzet voor deze gokkast is €250 met de berekening: 10 x 25 winlijnen x muntwaarde € 1,00 = € 250 In de uitbetalingstabel vind je terug wat je gewonnen hebt en wat de waarde is van de symbolen. Deze tabel kan je bezichtigen door op de knop PAYTABLE te klikken linksonder in het speelscherm. Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Door op het steeksleuteltje te klikken kom je bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Simsalabim gokkast recensie

De Simsalabim gokkast is een leuke speelautomaat die waarschijnlijk bijna iedereen qua thema wel aan zal spreken. Het is leuk, vrolijk en kleurrijk en wie houdt daar nou niet van. Omdat deze gokkast geen vaste winlijnen heeft kan je al met een minimum inzet van € 0,01 per ronde spelen. Daarentegen ligt de maximum inzet met zijn € 250 super hoog.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus