Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Simply Wild heeft een basisspel en een bovenspel waarbij de Kroonsymbolen extra mystery prijzen opleveren

Gokkast Simply Wild Basisspel

Het basisspel van de Simply Wild gokkast wordt gespeeld op de onderste drie rollen. Daarbij is er een winlijn welke zichtbaar is door middel van de dunne lijn over de drie middelste symbolen. De inzet van het basisspel is 1 credit per speelronde en dit is gelijk aan 10 eurocent. Op het prijzenschema onder de onderste rollen zie je met welke combinaties je de daarbij behorende prijzen kunt winnen. Deze combinaties moeten verschijnen op de winlijn van de drie rollen van uiterst links naar rechts. Uitzondering hierbij zijn de symbolen van de Kroon. Deze leveren kris kras een mystery prijs op van 2 tot maximaal 100 credits. Als er twee credits worden gewonnen dan worden deze automatisch gegokt met de autogamble. Hierbij kunnen ze worden verdubbeld of verloren.

De gewonnen credits uit het basisspel van 4 of meer kun je innen door op de Collect knop te klikken maar je kunt ze ook verdubbelen naar 200 credits dor het Gamble spel te spelen. Hierbij moet je kiezen voor Tail of Head. Wanneer je het goed hebt verdubbel je je credits, heb je het fout dan verlies je ze. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om ze te verplaatsen naar het bovenspel. Dit doe je door op de knop Save te klikken.

Bij de gokkast Simply Wild is er ook een automatische Hold functie. Deze Hold functie zorgt er voor dat de rollen met een gunstige positie worden vastgehouden voor de volgende ronde. Dit kun je ongedaan maken door op de knop Reset te klikken, de rollen worden dan weer vrijgegeven. Als speler kun je er ook zelf voor kiezen om een of meerdere rollen vast te houden. Dit doe je door op Hold onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Simply Wild Bovenspel

Het vervolgspel wordt gespeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai op de bovenste vier rollen. De prijzen van het bovenspel staan boven de rollen afgebeeld. Bij een inzet van 5 credits speel je op de eerste drie rollen met 5 actieve winlijnen. Bij een inzet van 10 credits zijn er twee mogelijkheden. Het is dan mogelijk om op 3 rollen te spelen waarbij het Ster symbool wild is. Deze telt dan als Joker en mag voor elk ander symbool worden gebruikt. De andere mogelijkheid is om te spelen op 4 rollen met 10 winlijnen maar dan is het Ster symbool niet wild. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 20 credits per draai dan speel je op alle vier de rollen met 10 winlijnen en is het Ster symbool weer een wild symbool.

Om de gewonnen credits van het bovenspel naar de creditmeter van het basisspel te verplaatsen kun je eerst op de knop Take Clubmeter klikken en vervolgens op de knop Collect klikken.

Gokkast Simply Wild Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of het bovenspel/Verplaatst gewonnen credits naar het bovenspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
CHOOSE BET – Selecteert de inzet voor het vervolgspel
TAKE CLUBMETER – Selecteert meter van het bovenspel voor het verplaatsen van credits nar het basisspel
HOLD – Houdt rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET – Plaatst gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus